panik atak

• Konbuyu başlatan olası
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde olası tarafından oluşturulan panik atak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,274 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı panik atak
Konbuyu başlatan olası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Panik atak hastasıyım ve yaklaşık 5 aydır anti depresan kullanıyorum ve sanırım uzun bir süre daha kullanmaya devam edeceğim.Kilo ve uyku yapıyor bu hapları kullanmadan nasıl kurtulabilirim bu hastalıklardan yardımcı olursanız sevinirim. :-[

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Psikolojik bir rahatsızlık olduğunu biliyorsun, bunun farkında olman güzel.
Fakat anti-depresanlar seni kullandığın sürece mutlu yaparlar,uykunu getirir(afedersin saflaştırır), olaylara gerçek tepkini koyamazsın.
Kendimde bir dönem kullandığım için iyi biliyorum.

Benim tavsiyem belli aralıklarla psikologa gitmen.Bilemeyiz çünkü bunun sebebini;bastırılmış bir duygu,gizli depresyon,anksniyete bozukluk,yaşadığın hayatı beğenmeme bunun yüzlerce bilinen sebebi var ve bunu en iyi bir uzman çözebilir.
Belki de 2 seansta halledebileceğin bir rahatsızlığı uzmanına gitmezsen eğer ömür boyu çekmek zorunda kalabilirsin.
O yüzden herkese diyorum ne olursa olsun doktora gitmekten çekinilmemeli..

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
tavsiyen için çok teşekkür ederim arkadaşım sağol ama şöyle bir şey varki ben bu ilaçları kafama göre kulanmıyorum her ay düzenli olarak pisikiyatra gidiyorum o veriyor konuşuyoruz filan ama ııı nası  desem bişiler eksik yda yanlış doktor en az 2 yıl düzenli olarak kullanmamaı söylediama kilo yapması moralimiş bozuyıo :-[ tekrar depresyona sokuyo yani biraz umutsuz vakkayım galiba bide sebebini bilsemde çözüm bulamıyorum yada şöyle söyleyim sorunlar hep farklı çözüm yok

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Haklısın durumunu tam olarak bilmediğim için o şekilde yaptım yorumu, genele söyler gibi.
Tabi bunu da söyleyebilirsin psikiyatra,ilaçların kilo aldırdığını..

Ya da bir şey daha yapabilirsin,doktorunu da değiştirebilirsin,sana bir faydası yoksa devam etmeninde bir anlamı yok öyle değil mi?

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Psikolog doktoruna  gidiyorsun,dinliyor ve ilk iş şu ilacı günde bu kadar içeceksin
Çevremde bi furyadır gidiyor,herkes depresan ilaç kullanıyor.
Son günlerde çoğu arkadaşım ben şunu kullanıyorum,bende bunu falan tarzında muhabbet döndürüyor.
Nasıl bir tedavi şeklidir anlamadım,sorununu anlatmaya rahatlamaya gidiyorsun derdine çözüm arıyorsun
ilaç içirerek çözüm bulacak kafa bırakmıyorlar.
Bende panik atak hastasıydım,okuduklarımla durumumun farkına vardım(çok ilerlemeden) ve yine okuduklarımla kendimi sürekli telkinlerle düzeltmeye çalıştım.
Sende bunu ilaçlarla değil,iradenle yenmeye çalış derim
O ilaçları bıraktıktan sonra enkaz gibi hissedersin kendini,fazla bağımlı olma arkadaşım
Ruhsal ilaçlar ruhunu,düşüncelerini düzelticek sanırken yan etkileri bedenine zarar verir,
Sorunlarımız çözmek için aklımıza ihtiyacımız var uyuşmaya değil

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Evet katılıyorum buna bende çok şaşırıyorum,yakınımdakilerden de biliyorum ayrıca..
Bu eskidende mi böyleydi bilmiyorum ama son 4-5 yıldır bende dahil kimi görsem aynı şeyden dert yanıyor.

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
valla büyüdükçe sorunlar artıyor aslında ben kendi kendimin psikoğuyumdur iradeli ve kuvvetli biriyim ama artık kendi kendime çözemiyorum demekki.Bir çok kez bırakmayı denedim ama daha kötü oluyorum sinirlerim hiç olmadık bir zamanda boşalıveriyor söylemek istemediğim şeyler birden dökülüveriyor dilimden .Aslında bunun en iyi ilacı insanlarla konuşmak psikiyatrise bunun için gidiyorum.Kimseye anlatamadığım daha doğrusu anlatak birini bulamadığımda onunla konuşuyorum iyi geliyor çok tatlı bir bayan arkadaş gibi ve siz iki iyi arkadaşım elinize kolunuza sağlık beni önemseyip elinizi ve zihninizi yorduğunuz için  :) ;) :-*

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Bu kadar önemsediğini bilseydim daha sık muhabbet ederdim arkadaşım,burada olabildiğim sürece yardımcı olmaya hazırım.
Dertler,sıkıntılar paylaştıkça azalır unutma..ve gerçek bir dost bulabilmek çok zor bu dönemde.

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ay ya çok sağolun önemsiyorum tabi herkesi herşeyi herkesin emeğine yüreğine sağlık, ben muhabbet insanıyım  her zaman her saatte gerçekten dost bulmak zor. hemde bu devirde yardımların için şimd,den teşekkürler

S

shrewd_ua

Kullanıcı
15 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.facebook.com
Rica ederim pek bir şey yapmış da değilim ama ne zaman ihtiyacın olursa ulaşabilirsin yada ben ulaşırım.
Buradaki herkes için böyle düşünüyorum..

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
sağol bende aynen katılıyorum :alkis :alkis2