Bugün aynaya baktım gözlerim dikkatimi çekti onlar gülmüyorlardı artık! Hüzünle acıyla bakıyorlardı etrafa. Bir kere daha canım acıdı her gecen gün erimişİm onu görüyordum şimdi! ağlamak istedim..akmadı o hüzünlü gözlerimden yaş.Aynada bu sefer kalbime baktm aslnda var olduguunu zannettğm o kalbe.. ama oda coktan bnı terkedip gtmişti.herks gbi oda bnı yapayalnz bırakmstı .nereye gitsem yalnzlık benim tek kavalyem oldu.o tuttu elimden o sildi ruhumdakı karanlığı.gitmk istesem o durdururdu o üzülrdü bnm içn. Bir gÜn geldi yine aynaya baktm Baktm ve gördklrm kanımı dondrdu.Yok görmedklrm mı deseydm acaba:S cnkü orda bn hcbırsy görmÜordm .Yok olmUştm.Aslnda bn coktan ölmştm ve bunu sadece bn bilmiyordm... [Özqü ]
hem paylasilan yazidan hemde yorumlarda ilginc bir harf yutma yarisi var sanki... yada adi her neyse... bu elestirimi dikkate alin,cünki sunumun ciddiyeti yoruma da yansir... basarilar...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.