Özgüven Eksikliği - Sosyal Fobi - Karşı Cinsle İlişki Kuramamama - Konsantrasyon

• Konbuyu başlatan Greydraft
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Greydraft tarafından oluşturulan Özgüven Eksikliği - Sosyal Fobi - Karşı Cinsle İlişki Kuramamama - Konsantrasyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,042 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Özgüven Eksikliği - Sosyal Fobi - Karşı Cinsle İlişki Kuramamama - Konsantrasyon
Konbuyu başlatan Greydraft
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nalinci
G

Greydraft

Kullanıcı
5 Kas 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhaba Kendinigelistir.com üyeleri,

Başlıkta da belirttiğim gibi bütün bu sorunlar benim naçiz 17 senelik bedenime etki ediyor.Çocukluğumdan beri ne şımartıldım ne poh pohlandın ne de takdir gördüm.Sadece sorunların üstesinden kendi başıma gelmek zorunda kaldım.Babam 15 senedir çalışmıyor.Bütün gün evde olması zaten ayrı bir psikolojik tramva.Ayriyetten hiçbir maddi ve manevi destek göremiyorum.O yüzden cep yakmayan arkadaşlıklar tercih ediyorum.Ancak onun da sonu oluyor.Örneğin bir arkadaşımla 2 ay takılıyorum ama hiçbir yere gitmiyorum.Çağırdığında hep bahaneler üretiyorum.Çünkü sosyal ortamdan ve parasızlıktan çekingen davranıyorum.Bazen sadece bir çay içip yemek yemeden bütün günümü geçiriyorum.

Sosyo fobi de var bende.Özellikle kızların olduğu bölgeye 2-3 metre uzakdan geçiyorum.Sürtünme dokunma itme felan olmasın diye.Eğer çok yakından bir kızla veya bayan ile konuşuyorsam hemen kızarıyorum, saçmalamaya başlıyorum.Bu yüzden kızlara yaklaşamıyorum.Çekiniyorum ancak bunun böyle devam etmeyeceğini de biliyorum.

İçimde hep bir sevgi ihtiyacı oluyor.Ancak erkek olduğum için sadece kedi gibi kıvrılıp evde sevgi ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum.

Konsantrasyon problemim var çalışamıyorum özellikle ygs-lys dönemi olduğu için.

En kötüsü de takıntı ve özgüven eksikliği var.Bir de hafif kilolu olmam ve fazla kilolarımı saklamaya çalışmam da cabası..

İçimi dökmek istedim dinlediğiniz için teşekkürler :D

İyi geceler......

G

gozlemci208

Kullanıcı
13 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
samsun
Çalış kazanınca özgüvenin tavan yapıcak kendin olucaksın kendi başına yeni bir hayat takma bunları kile vs ne ki bunlar ya:)

nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Abi bende 9.sınıfım kızlarla pek içli dışlı olmam çekindiğimden veya utandığımdan değil sadece bana göre böylesi daha iyi ... sen de rahat olmaya bak sadece kendi arkadaş çevreni geliştirmeye bak gerisi gelir...