Özgü Namal'ın yeni filmi kasımda vizyonda!

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde Codex tarafından oluşturulan Özgü Namal'ın yeni filmi kasımda vizyonda! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,183 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Özgü Namal'ın yeni filmi kasımda vizyonda!
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan emosin
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Selda Çiçek’in yönettiği ve Özgü Namal, Derya Durmaz, Sevinç Erol ile Nalân Başaran’ın oynadığı İncir Çekirdeği, 6 Kasım’da vizyona çıkarılıyor.

Gittikleri piknikte Delal, ağabeyi Celil’in komşu kızı Heda’dan etkilendiği fark edince onları başbaşa bırakır. Ancak, Celil ve genç kız dolaşırken bastıkları mayınla hayatlarını kaybederler. Delal vicdan azabına dayanamaz ve intihar eder. Yedi yıl sonra Heda, ablasının kocası ile evlendirilmiştir. Ancak kocası gecelerini sevgilisi Defne ile geçirmektedir. Heda’nın annesi Cemile’nin bunalımı gittikçe büyümektedir.

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Filmin senaryosu çok ilginç ya  ;D
İzlemem lazım bunu...  ::)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Mutluluk filmindeki performansıyla sinemadan hayran ayrılmıştım Özgü Namal'a.
Sürekli takip edemesemde hanımın çiftliği adlı dizidede oyunculuğunu konuşturuyor yine, eminim bu filmdede iyi bir iş çıkarmıştır.  Yerli filimleri sinemada izlemiyceğim diye karar almıştım en son yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra ama bakalım önce birileri bir gitsin yorumlara göre fikrimi değiştirebilirim :)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Mutluluk filminde benim de ilk yorumum şu oldu :

Sanırım Türkan ŞORAY'dan sonra Türk sineması bir yıldız daha kazandı. Gördüğüm en iyi performans-tı.

Güzellik demeyeyim ama şirinliği, sevimliliği üzerine tek kelime söylenmez :)

Bknz :

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Aman da aman... :)

Seviyorum bu kadını ya. 

:)