OYSA NE ZOR BULUNUR SEVGİLER

• Konbuyu başlatan turna233
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde turna233 tarafından oluşturulan OYSA NE ZOR BULUNUR SEVGİLER başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,590 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı OYSA NE ZOR BULUNUR SEVGİLER
Konbuyu başlatan turna233
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan turtur
T

turna233

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
Çoğumuz (genellikle de erkekler) duygularını saklamanın daha doğru olduğunu sanıp ne kadar yanılıyoruz değil mi?
Oysa sevgi beslenmeli, karşılıklı özveriyle desteklenmeli. Her gün yeni bir sürpriz için çaba sarfedip sevgiyi yaşatmak için emek vermeli. Ama ne yazık ki evliliklerde garanti gözüyle bakıp hiç emek harcamadığımız gibi hesapsızca tüketip , har vurup harman savuruyoruz sevgileri.Ne yazık...
Oysa ne zor bulunur sevgiler.Özellikle karşılıklı olanı yakalamak ne küçük bir olasılık.Ama kaybetmek ne kadar kolay ve çabuk.Koca bir sevginin katili oluveriyoruz çarçabuk.Bence sevgi katilleri de yargılanmalı ve cezaya çarptırılmalı.Çünkü kapanması ve onarımı olanaksız bir ton yaralı insan. Öleceğiz zannedip ölmüyoruz acısından. Ama sürüm sürüm sürünüyoruz. Sonrasında yeni sevdalara kuşkuyla bakıp olası mutluluklara kapatıyoruz pencerelerimizi.
Korunmak adına anlamsız kaçak güreşler daha da yoruyor insanı. Şöyle kararlı , tutup koparıverecek,ayaklarımızı yerden kesecek kadar cesur birini bekleyip ömür tüketiyoruz. Bir de bakıyoruz ki yolun sonuna gelivermişiz.
Ne çabuk geçmiş zaman.Ne kolay tüketilmiş sevdalar.Ne hesapsız harcayıp ne derin yaralar açmışız.Bir o kadar yara da biz edinmişiz hayattan. Hayatın son durağında , Mevsim çoktan kışa dönmüş, gelecek vasıtayı bile kestiremez olmuşuz.Neyin adına peki?... Ahh korunma iç güdüsüyle sakladığımız sevgiler ahh...
Üstelik taze tüketilmesi gerekirken saklamaya kalkıştığımız, Hem de saklama koşullarına da uyulmadığından çürümüş , kokuşmuş, çürüdükçe de etrafını çürütmeye devam eden, tümörleşen, duygu depocukları ne çok canımızı acıtmış. Bize sunulmadan bayatlamış ve sunulduğunda de besin zehirlenmesine yol açmış sevgiler. Hayatın ne bayat noktasına gelmişiz bu yüzden. Ve ne kadar geç kalmışız hayata.
İşte hayat bu. Ben de galiba hayat bayat noktasında, gelecek vasıtayı kestiremiyorum artık.
Umarım siz tazeyken tüketmeyi becerebilirsiniz duygularınızı ve hayat arkadaşınızı besin zehirlenmesinden kurtarırsınız.
Çok mutlu olmanız dileğiyle.
CAN DÜNDAR​

C

ceylan2221984

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
Bence sevgi katilleri de yargılanmalı ve cezaya çarptırılmalı.Çünkü kapanması ve onarımı olanaksız bir ton yaralı insan. çok beğendim umarım bu kısmı sende uygularsın ve cezanı sen verirsin ...

C

ceylan2221984

Kullanıcı
19 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
sevgi beslenmeli, karşılıklı özveriyle desteklenmeli. Her gün yeni bir sürpriz için çaba sarfedip sevgiyi yaşatmak için emek vermeli.bu kısmıda çok beğendim

M

MustafaSANDAL

Allah'ım Beni Aşk Acısıyla Terbiye Etme Ne Olur...  :(

Kalbim Birkez Daha Bu Acıyı Kaldıramayacakmış Gibi...

T

turna233

Kullanıcı
17 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
MustafaSANDAL' Alıntı:

Baya bir dertlisin anlaşılan mustafa.Umarım aynı zorluklarla karşılaşmazsın bir daha.

K

Kristal

Teşekkürler turna. :)

Geçer geçer,
daha öncekiler gibi
bu da geçer neler neler geçmedi ki...
Sezen Aksu'nun bu şarkısı  geldi aklıma. :)

M

MustafaSANDAL

turna233' Alıntı:
MustafaSANDAL' Alıntı:

Baya bir dertlisin anlaşılan mustafa.Umarım aynı zorluklarla karşılaşmazsın bir daha.
Dilerim ki Kimse Bu sebepten Dolayı Aşk'a Olan İnancını Yitirmez...
Teşekkürler.

M

mr.Art

Kullanıcı
12 Nis 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hangi sevgiden bahsediyoruz? "Hangi" derken olmayan birşeyden bahsetmiyorum. Bu devirde artık sevgi , aşk şehirden şehire bile farklı yaşanıyor. Çevre ile çok ilgisi var. Büyük şehirlerde daha sıkıntılı yaşanıyor, çünkü insanlar doğasıyla alakasız bir yerlerde, her tarafta beton yığınları. İki sevgili gidip temiz hava alacak yeri bile zor buluyor. Diyeceksiniz ki bana "iş çıkışında akşam beraber gidilemiyor mu, şehir bile olsa illa ki uzak bi yerlerde binalardan uzak birşeyler vardır." Evet var ama iş çıkışı oraya gitmek kaç saat sürüyor senin bundan haberin var mı?
Neyse farklı bir konuya girmiş gibi oldum. Burada insanlar zaten çok yorgunlar , çaba sarfedecek güçleri kalmamış. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak yorgunlar. Önce bir dinlenmeliyiz ki biz, ilişkilerimiz için emek sarfedecek gücümüz olsun.

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
mr.Art' Alıntı:
Hangi sevgiden bahsediyoruz? "Hangi" derken olmayan birşeyden bahsetmiyorum. Bu devirde artık sevgi , aşk şehirden şehire bile farklı yaşanıyor. Çevre ile çok ilgisi var. Büyük şehirlerde daha sıkıntılı yaşanıyor, çünkü insanlar doğasıyla alakasız bir yerlerde, her tarafta beton yığınları. İki sevgili gidip temiz hava alacak yeri bile zor buluyor. Diyeceksiniz ki bana "iş çıkışında akşam beraber gidilemiyor mu, şehir bile olsa illa ki uzak bi yerlerde binalardan uzak birşeyler vardır." Evet var ama iş çıkışı oraya gitmek kaç saat sürüyor senin bundan haberin var mı?
Neyse farklı bir konuya girmiş gibi oldum. Burada insanlar zaten çok yorgunlar , çaba sarfedecek güçleri kalmamış. Hem fiziksel olarak hem de ruhsal olarak yorgunlar. Önce bir dinlenmeliyiz ki biz, ilişkilerimiz için emek sarfedecek gücümüz olsun.

Çok önemli ve zorunlu bir konuya değinmişsin .Gerçekten herkes bunun ciddiyetini anlaması lazım.