Öpücügü ileten telefon

• Konbuyu başlatan sevgimm
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde sevgimm tarafından oluşturulan Öpücügü ileten telefon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,559 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Öpücügü ileten telefon
Konbuyu başlatan sevgimm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M
S

sevgimm

Kullanıcı
22 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
KARTAL
Fransız Georges Koussoros’un tasarladığı KissPhone, yeni bir teknolojiyi hayatımıza sokabilir

İSTANBUL - Üzerinde dudaklar bulunan bu oyuncak görünümlü telefon, sensörleri sayesinde öpücüğün basıncını, hızını, ısısını ve gücünü ölçüp, aranılan kişiye iletebiliyor. Karşıdaki kişi ise telefonun dudak kısmına dudaklarını getirerek, öpücüğü aynı basınç ve sıcaklıkta algılıyor.

Koussouros'un dudak uçuklatan konsept tasarımı arka arkaya gönderilen öpücükleri işleyebiliyor, öpücükler dilenirse kısa mesaj olarak gönderilip, tekrar tekrar kullanılabiliyor.

Mucit, Madonna gibi ünlülerin öpücüklerin bulunduğu bir "öpücük bankası" ile, telefonlara melodi ve logo indirir gibi, öpücük indirilmesini de mümkün kılacak bir yapı da düşündüğünü söylüyor. Bu şekilde, ünlülerin dudaklarına ulaşmak artık mümkün olacak.

işte buda telefonun resmi  ;D

G

GÜLBANU38

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
ben telefonun resmini göremiyorum ama yinede tesekkürler yazı için :)

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
çok enteresan zaten sapık milletiz iyice cozuturuz artık  :doverim :doverim

H

hanedeyim

ben haberlerde görmüştüm benim çok işime yarar ama almam  ;D :D ;D :D