Önemli...Kitap Önerisi hk.

• Konbuyu başlatan dogantopkaya
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde dogantopkaya tarafından oluşturulan Önemli...Kitap Önerisi hk. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,717 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Önemli...Kitap Önerisi hk.
Konbuyu başlatan dogantopkaya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ptaah
D

dogantopkaya

Kullanıcı
20 May 2013
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Kişisel gelişimime başlangıç olacak, kültür düzeyimi arttıracak, fikir sahibi araştırmacı konuşmalarında sıkmayan şakacı espirici düzeye gelebileceğim bir atılım içerisindeyim. Kendimi yetersiz hissediyorum. Bu konuda fikir sahibi olan lütfen ilgilensin benimle. Okuma alışkanlığım hiç yok. 1 kitap bile doğru dürüst tamamlayamadım hç. ne yapmam gerekiyor. nasıl alışkanlık sahibi olmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz bana? Kitap önerisi yada başka türlü fikri olan varmı. Konuşmak istiyorum. Biyerlerde sohbet edildiğinde sus pus oturuyorum yerimde. Böyle olmak istemiyorum. Yardımcı olun kardeşinize lütfen...

P

ptaah

Kullanıcı
9 May 2013
En iyi cevaplar
0
0
www.youtube.com
You tubedan yada tvden belgesel izle derim.Ayrıca otobüsle seyahat ederken  mp3 çalarına sesli sohbet yada belgesel at dinlersin.İlgini çeken konular hakkında bir kitap al belki o zaman okumayı seversin.Yaşın kaç bilmiyorum ama kendini bir keşfet ne seviyorsun ne ilgini çekiyor.