Ölmeden önce keşfetmeniz gereken 5 sır!!

superisi23

Kullanıcı
Birinci sır: KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN.
İkinci sır: HİÇBİRŞEYDEN PİŞMAN OLMAYIN.
Üçüncü sır: SEVGİ DOLU OLUN.
Dördüncü sır: ANI YAŞAYIN.
Beşinci sır: ALDIĞINIZDAN DAHA FAZLASINI VERİN.

Başlık Dr.john Izzo'nun kitabının adı ve yazdıklarında özeti sanırım(kısaca 5 sır) Superisi23
Bu yıl okudum ve tavsiye edebilirim,kitap farklı insanlardan çeşitli röportajların bütünü ;)
teşekkürler...

ebruliyn' Alıntı:
Başlık Dr.john Izzo'nun kitabının adı ve yazdıklarında özeti sanırım(kısaca 5 sır) Superisi23
Bu yıl okudum ve tavsiye edebilirim,kitap farklı insanlardan çeşitli röportajların bütünü ;)
teşekkürler...

Kitabı Gülşah tanıtmıştı daha önce.

http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,8759.msg107501.html#msg107501

Korsan' Alıntı:
maxMESA' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
Bunlar sırmı yav,hayret
Neyse...

Bunlar sırsa ben sırlar dünyasıyım arkadaş (:
Helal sana kaptan.
Sana bir sır vereyim,''2 kişinin bildiği sır değilmiş'' hehehe

EE o zaman bilmem kaç yüz kişinin bildiği Secret kitabını napıcaz?
Hükümsüzdür! diye çöpe mi yollayalım? :)

Dr. John Izzo'nun kitabı. Kitap 59-105 yaş arasındakilerden seçilmiş 235 bilge kişiyle yapılan röportajların sonuçları üzerine yazılmış. Röportajlar  sonucunda ortaya  hayatın 5 sırrı çıkmış ve bu kitap böylece yazılmış.
  Bence basite indirgememek lazım. Gerçekten basit gibi görülsede hazine değerinde sırlar.
Yorumlarınız için teşekkürler.

Bence "ölmeden önce 5 kavramı benimseyin" demesi gerekirdi prim yapsın die öle yazılmış...
Bence insan eger
Birinci sır: KENDİNİZE KARŞI DÜRÜST OLUN.
bunu gercekten başarabilirse diger sıralara gerek kalmıyor...

Yaklaşık 1 ay önce Televizyon kanallarından birinde filmi oynadı fakat sonuna yetiştiğim için izledim.
Aslında hepimizin bildiği, ama uygulamak için hep ertelediğimiz duygular/davranışlar sanırım.
Örneğin ben; an'ı yaşamaya depremden sonra karar verdim. Oysaki arkadaşlarım ( çoğu benden yaşça büyük olduğundan ) deneyimlerinden yola çıkarak bu tavsiyede bulunuyorlardı.
Hani bazı şeyler vardır yaşamadan anlayamazsın, galiba bende yaşadıktan sonra anladım ne demek istediklerini...
Diğerleri hep hayatıma dair olduğu için... :)

her şey insanın içinde gizlidir ve bu sırlar insanın insanlık vasıfların bir genel ifadesidir bence.insanın çözmesi gereken en büyük sır insanın kendisidir. bu vasıfları bulunduran insan kendini çözmüş demektir

Vere vere kalırsa insanların geneli hep alma eğilimli olduğu için paaylaşımında anlamını yititrdiği bir dönem yaşanıyor yinede güzel mesaj için teşekkürler.

teşekkürler paylaşım için ama gerçekten dogru ben daha önce de okumuştum ve çok begenmiştim bunlar herkesin yapması gerekenler tabii benim de  :D ;)

Hiçbirşeyden pişman olmamak doğru mudur ki?
Pişmanlıkla anını öldürmek kötüdür de hatalarından pişman olmamak, yanlışını görmemek iyi değildir bence.

manas :
Hiçbirşeyden pişman olmamak doğru mudur ki?
Pişmanlıkla anını öldürmek kötüdür de hatalarından pişman olmamak, yanlışını görmemek iyi değildir bence.
..........

burada anlatılmak istenen  o  değildir bizce.
'affetmek!' ve 'yoluna devam etmek'
İnan bana kardeşim,affetmenin  hazı kadar başka  bir şey yoktur.
  Ve de herşeyden önemlisi;bir netice çıkarmamız  gereği  kast ediliyor burada.

şunu da unutmamamız  gerekir ki!

;)

sevgi....

Adeta iletişimin  tek kelimelik bir şifresi:)

Geri