Olasılıksız !! Herkes okuyamaz ...

• Konbuyu başlatan sıyırma
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde sıyırma tarafından oluşturulan Olasılıksız !! Herkes okuyamaz ... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,380 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Olasılıksız !! Herkes okuyamaz ...
Konbuyu başlatan sıyırma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan séalih
S

sıyırma

Kullanıcı
23 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Kitabı ilk gördüğümde daha arkasını bile okumadan bu tip kitapları sevmiyorum demiştim . Daha sonra bir çok arkadaşımda gördüğüm için bende bi okuyayım dedim . Gerçekten kitap harika , okuduğum en sürükleyici kitap , herkesin okumasını tavsiye ediyorum ... Kitabın ilk sayfalarında bu yazıyor . Eminim ilginizi çekecektir ...

Bir sabah, yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınızı düşünerek uyandınız. Bir saat sonra, onunla sokakta karşılaştınız. Sizce bu sadece bir tesadüf mü, yoksa çok daha farklı bir anlamı olabilir mi? Siz hiç Loto� da büyük ikramiyeyi kazanmadınız. Ama birileri kazanıyor. Hem de sürekli! Onlar sizden daha mı şanslılar?

Şans nedir gerçekten? İçinizde bütün parayı kırmızıya yatırmanız gerektiğini söyleyen bir his var. Bu his bir öngörü müdür? Yoksa daha fazlası mı?

Yolda gidiyorsunuz. Kafanızı çevirip yandaki küçük parkta baktınız ve bir anda bu anı daha önce de yaşamış olduğunuzu hissettiniz. Evet, Deja Vu. Sizce nedir Deja Vu; Geçmiş mi, rüya mi yoksa geleceği mi görüyorsunuz? Eğer siz de kontrolün kimde olduğunu merak ediyorsanız, � OlasılıkSız� tam size göre bir roman..

B

Bilgem45

Kullanıcı
13 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
6
Manisa
Film izlemek gibi bir şey bunu okumak. Kitap okumaktan sıkılanların hoşuna gidebilir.

K

keremoflu

Kullanıcı
24 Haz 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
okumayı dusunuyordum.Bu yorumlardan sonra okurum

M

mrv

Kullanıcı
22 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Kesinlikle okunmalı! Harika !

B

beyazdilekce

Kullanıcı
1 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Okumaya çalışıcam.Öneri için Teşekkürler.
Ayrıca yazarın ismini yazarsanız sevinirim.

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Mutlaka okunması gereken bir kitap insan elinden düşüremiyor..
Geç kalarak okuduğum bi kitap ama geçte olsa iyiki okumuşum..
Beyazdilekçe yazarın ismi Adam Fawer  :)

S

srnstr

Kullanıcı
17 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Şanlıurfa
ben de tam bırakmak üzereydim  ??? başları çok güzeldi ama kafam biraz karışmaya başladı...ruh halimden kaynaklanıyor olabilir :) ama pc'yi kapatnca devam etmeyi düşünüyorum :)

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
srnstr' Alıntı:
ben de tam bırakmak üzereydim  ??? başları çok güzeldi ama kafam biraz karışmaya başladı...ruh halimden kaynaklanıyor olabilir :) ama pc'yi kapatnca devam etmeyi düşünüyorum :)
Biraz sıkıcı gelebilir ama devam etmeni tavsiye ederim.. Okudukça elinden bırakamayacaksın :)

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Acaba ben biraz küçüğümde okuyabilirmiyim ki?Hiç anlaşılmıyor mu?

E

emel86

Kullanıcı
20 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
giresun
kesinlikle  cok güzel bir kitapp  mutlaka  okuyunn.. :)

S

séalih

Kullanıcı
17 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
zeki kayahan coşkunun programnda olasılıksız konusunda yapmış olduğu iştah kabartan, içine sığamayan, destansı anlatımdan sonra, içimdeki o basit merak kıpırtısının koca bir dprem zelzelesine dönüşmesi nedeniyle alıp okuduğum, hatta bir çırpıda bitirdiğim bu kitap ve yazarı hakkında olumsuz eleştrilerim var, bildirmek isterimmm.

şuhedacım kendi konunda bundan söz etmiştim hatırlıyorsundur umarım.

S

suheda:)

Kullanıcı
31 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Kütahya
Tabi ki hatırlıyorum.
Attığım mesajı kendi konumu açmadan önce yazmıştım.

S

séalih

Kullanıcı
17 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
ciddi mi  :D ben geç kalmışım  bu konuyu okumakta o zaman. :D