Öksürük Şurubu Uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crt

Kullanıcı

Öksürük şurubu uyarısı..!

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Alerji Uzmanı Prof. Dr. İpek Türktaş..
Gribal enfeksiyon ya da alt solunum yolu kaynaklı öksürük şikayetlerinde, öksürük şurubu kullanılmasının fayda sağlamayacağını söyledi..
Prof. Türktaş,
''Öksürük şurupları, çocukluk yaş grubunda hiçbir hastalıkta yeri olan ilaçlar değildir.
Hatta, ilaç olarak bile kabul edilmemektedir''
dedi..

öksürük şurubu ilaç olarak bile kabul edilmiyorsa doktorların öksürüğü kesmesi için verdiği,bizlerinde içtiği şuruplar neydi...

Bugün haberi okuduğumda bende şok oldum.
Oysa oğlum (çok sık hastalandığı için) onu büyütürken çok şurup kullanmıştım.
Hemen konuya dikkat çekeyim sizlerle de paylaşayım istedim..

10 gündür bademcik iltihaplanmasıyla birlikte gribal enfeksiyon geçiriyorum. N'yseki hastalığı atlattık. Ama beraberinde gelen öksürük hala tam olarak geçmedi. Son bi'kaç gün öksürük şurubu kullandım ve şunu farkettim ki, öksürük şurubu kullandıkça öksürüğüm azalacağına artıyor. Ben de tamamen bıraktım ve sabah\akşam bir tatlı kaşığı bal yiyorum. İnanın bitti... Şaka gibi ama ; bitti ;)

Bilginize...

Cσ∂єx' Alıntı:
10 gündür bademcik iltihaplanmasıyla birlikte gribal enfeksiyon geçiriyorum. N'yseki hastalığı atlattık. Ama beraberinde gelen öksürük hala tam olarak geçmedi. Son bi'kaç gün öksürük şurubu kullandım ve şunu farkettim ki, öksürük şurubu kullandıkça öksürüğüm azalacağına artıyor. Ben de tamamen bıraktım ve sabah\akşam bir tatlı kaşığı bal yiyorum. İnanın bitti... Şaka gibi ama ; bitti ;)

Bilginize...
Sevgili Özgür: )
Önce geçmiş olsun dileklerimi göndermek istiyorum..
Şaka gibi değil gerçek ve sana aynen katılıyorum.. (özelliklede aç karına) bal ve tereyağını karıştırıp yemek öksürüğe bire bir iyi geliyor..
Konuya olan ilgin için teşekkürler.

Geri