Öğretmenlerimiz : )

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan Öğretmenlerimiz : ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,842 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Öğretmenlerimiz : )
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan LafArası
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Başöğretmen ATATÜRK neferimiz
Başarıdır tek hedefimiz
Kalmamış artık hurafelerin izleri
Hep köreltilen halkımın açılmış gözleri
Çoktan unuttuk biz o sahte yalan sözleri
Cehaleti söküp atan
Çadaş bir ülke yaratan
Umudumuz ,ışığımız
Çok değerli ÖĞRETMENLERİMİZ
crt

Bugün "24 Kasım Öğretmenler Günü"... Ve ben yine acı ve hüznü birarada yaşıyorum.
Bu önemli günde isterdimki babamın mezarı başına gidip bir demet kırmızı gül bırakayım...
Derlerya "kör olası gurbet!" benimkisi de işte öyle...

ATATÜRKÇÜ bir öğretmen çocuğu olmanın gururunu taşıyor ve
önce başöğretmen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere babam ve tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyorum ...
Çağdaş yaşamın aydın neferleri değerli öğretmenlerimiz
"Öğretmenler Gününüz kutlu olsun"...

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
öğretmenler gerçekten çok değerlidir ama kiymetleri bilinmiyor bu ülkenin geleceğini aslında öğretmenler planlıyor . bütün öğretmenlerin doğum günü kutlu olsun

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bizim ailede öğretmen çook. Dedem, babam, teyzem, amcalar,..vs. bir sürü.. Eskiden öğretmenlere çok değer verilirdi/miş, şimdi en sıradan meslek gözüyle bakılıyor maalesef. Oysa çocuklarımızı eğiten, geleceği gösteren insanlar olarak çok daha büyük şeyleri hakediyorlar.

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Halam öğretmen sabah aradım kutladım  :)
Ben kıymetini biliyorum çok özel bir eğitimci
Öğrencileri bilmiyorsa onların kaybı  ;)

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok sevdiğim öğretmenlerim İbrahim,Mehmet,Erdem,Volkan,Selvinur olmak üzere...Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum

Ş

şeyda1

Kullanıcı
21 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben öğretmenim.Bu öğretmenler günü ne kadar değerli olduğumuzu bir kez daha gördüm.Ben öğrencilerime bana asla hediye getirmemelerini söylerim.Bunun 19 yıllık meslek hayatımda pek çok nedeni var. Neyse bu yıl uyaramadım,kızım hastaydı okulda değildim.Birkaçı getirmiş ama nasıl anlatayım bilemiyorum.Dehşet.Hani evi temizlerken diplerden çıkan ,ne işe yaradığı bilinemeyen garip nesneler vardır.İşte bu kez onları çöpe atmak yerine bana getirmşler.Hem de pis torbalar içinde.Bu arada ben İstanbul'un iyi okullarından birindeyim.Çok bozuldum.Bir buket çiçek gönlümü alırdı.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
şeyda' Alıntı:
Ben öğretmenim.Bu öğretmenler günü ne kadar değerli olduğumuzu bir kez daha gördüm.Ben öğrencilerime bana asla hediye getirmemelerini söylerim.Bunun 19 yıllık meslek hayatımda pek çok nedeni var. Neyse bu yıl uyaramadım,kızım hastaydı okulda değildim.Birkaçı getirmiş ama nasıl anlatayım bilemiyorum.Dehşet.Hani evi temizlerken diplerden çıkan ,ne işe yaradığı bilinemeyen garip nesneler vardır.İşte bu kez onları çöpe atmak yerine bana getirmşler.Hem de pis torbalar içinde.Bu arada ben İstanbul'un iyi okullarından birindeyim.Çok bozuldum.Bir buket çiçek gönlümü alırdı.

İyi okuldan kastınız nedir hani zengin çocuklarınını geldiği bir yer mi
Yada eğitim sviyesi çok yüksek çok kaliteli  bir okulmu anlayamadım?
Yazdıklarınızdan yola çıkarak kendi adıma yapmış olduğum değerlendirmede
Sizin okulun eğitimin iyi verindiği bir yer olduğunu düşünemiyorum..
Eğer böyle olsaydı çöpe atılacak gereksiz nesneler kirli poşetlerde hediye olarak bir öğretmene getirilmezdi.
Ortada çelişkili bir durum var.
Benim babam Köyenstütülü ve yıllarca köylerde öğretmenlik yapan bir öğretmendi..
Ve sizin yaşadığınız bu durumla asla karşılaşmadı.
Çünkü ozamanlar "öğretmenler Günü " iyi -kötü ,ucuz -pahalı hediyelerin yarış haline getirildiğ bir gün olarak algılanmıyordu..Esas hedef toplumu çağdaş ,uygar seviyeye ulaştırmaktı..
Demekki gerçek hedeften sapmalar var eğitimde alanında önemli sorunlar yaşanıyor ki bu gün bu durumlardayız..!
Gerçekten üzücü ..

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
şeyda' Alıntı:
.Dehşet.Hani evi temizlerken diplerden çıkan ,ne işe yaradığı bilinemeyen garip nesneler vardır.İşte bu kez onları çöpe atmak yerine bana getirmşler.Hem de pis torbalar içinde
Gerçekten üzücü,çok şaşırdım :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ebru' Alıntı:
şeyda' Alıntı:
.Dehşet.Hani evi temizlerken diplerden çıkan ,ne işe yaradığı bilinemeyen garip nesneler vardır.İşte bu kez onları çöpe atmak yerine bana getirmşler.Hem de pis torbalar içinde
Gerçekten üzücü,çok şaşırdım :(
Ebru : )Konuya ben de fena takıldım.
Bir öğretmen öğrencilerinin getirdiği hediyeleri nasıl böyle değerlendirebilir anlamadım?
Bir eğitimciden bu sözleri duymak gerçekten üzücüydü..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ali Rıza Binboğa Öğretmen

Bir harf öğreten için kırk yıl köle olursak eğer 1160 sene kölelik yapmak için ömür yetmez:) Köleliğe 'Hayır' :)
Öğretmen ,hakkı adaleti ve hukuku savunup öğretendi...
Aydınlanmak ve aydınlatmak için harekete geçirendi..Yeri geldiğinde öğrencinin yüzüne tokat gibi yanıtı yapıştırandı...Paralı eğitime 'dur'diyebnilen...
YGS şifre yolsuzluklarına...
Baskı ve talimatlarına boyun eğmeyen...
Hep ileriyi gören çağdaş yaşamı savunan...
Dogmatik fikirlere ölümüne direnendi...
Gününüz aydın ve de kutlu olsun değerli öğretmenlerim.