Çocuktaki mücadele gücüne vede cesarete bakarmısınız? Aslında pek çoğumuz bu öğretmen gibi bakıyoruz hayata, görev duygusuyla ve renksiz... Helede çocuk psikolojisi falan kimin umrundaki? Mekanik bir alışkanlıkla ömür tüketiyoruz... Aslında duygularla bu bakış arasındaki çelişkiyi anlatan güzel bir karikatür diye düşşünüyorum...
(Tabii ilgilenen olur ise) Konu hakkında sizlerinde fikrini almak isteriz.
Ben lisedeyken matematik öğretmenime aşıktım.. Sonlradan evlendi,çocuğu oldu gücüme gitmişti Öğretmen , o kağıtta ne yazarsa baksın,öğretmeye meyilli olduğu için ieçrikler değil yazıyla ilgilenmiş,çocuk için ne acı verici Öğretmen kutsaldır,çocukların duygularıda öyle..
Çocuğun duyguları ve psikolojisi tabiki önemlidir ama ben öğretmenin bu konuda takıntığı tavrı beyendim. Tabiki bu mektuptan sonraki gelişmeleri takip edemediğimiz için çokta yorum yapamıyorum. öğrenci ve öğretmen arasındaki ilişki kesinlikle çok önemlidir ve doğru temeller üzerine kurulmalıdır.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.