ödevim yaşamak

• Konbuyu başlatan ramata
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde ramata tarafından oluşturulan ödevim yaşamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,500 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı ödevim yaşamak
Konbuyu başlatan ramata
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
R

ramata

Kullanıcı
28 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Karar verdim, irademi uyandırdım.

Ödevim iyi yaşamak olsun dedim.

İYİ yaşam iyi eğitim ,iyi ekonomi ile sınırlı değildir gibi iddialı sözler sarfettim.

Yaşamda nesne olmaktan istifa ediyorum ve yelken açıyorum.

Karadakiler acele edin kalkıyoruuuuuuzzzzzz... :)

R

ramata

Kullanıcı
28 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ödevim yaşamak dedim ve ödevime başladım arkadaşlar.

Benim canımı çok sıkan şeyleri düşünüp bir plan yaptım.Biliyorsunuz ki plansız çalışmak ülke ülke gezip define aramaya benzer ;).Olaya çok ciddi baktığımı hissettirmek için alıntılarda kullanıyorum ,görün niyetim ciddi ;)
Ertelediğim işler canımı sıkanların başında geliyor. Düşündüm o işleri yapmamış olmanın sıkıntısı yapmanın sıkıntısından çoook daha beter. Kendime itirafımı samimi olarak yaptığımda bunu gördüm.
Düzenlenecek evraklar, aranacak yerler ,iletişime geçilecek insanlar...
En zor gelenden kolaya doğru sıraladım ve en kolayından başlıyorum [gözümü korkutmadan :p)
Günümü planlamak...
Rutin yaşamın içine aklımdakileri serpiştirmek..
Hiç vaktim ve enerjim yok derken gerçek bir yalancı olduğumu kabullenmek  ::)
Yaşam zaten benim dışımda işliyor,ben bana düşenleri anca yaparım günlük planda neyin nesi dememek
Eveeet bunu planladım ve uygulamaya başladım..
Yarın ne kadarını yaptığımı göreceğiz.Sevgilerrr

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin Ramata :)

Yazını okuyunca aklıma Mümin Sekman'ın ''Kişisel Ataleti Yenmek'' kitabı geldi,çok güzel motive edici olmuş
Umarım ödevlerini hayata geçirirken burayıda ihmal etmez,güzel yorum ve paylaşımlarınla bizlere eşlik edersin,başarılar