Not:Seni Seviyorum

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Not:Seni Seviyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,557 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Not:Seni Seviyorum
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gamzesakinci
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Bazı insanlar hayatlarını ruh eşlerini bulmayı umut ederek geçirirler, Holly ve Gerry dışında...

Çocukluktan beri birbirlerine âşıktılar, birbirlerinin cümlelerini tamamlar, kavga ettiklerinde bile gülmeyi başarırlardı. Hiç kimse Holly ve Gerry'yi birbirinden ayrı düşünemezdi.

Başlarına hiç ummadıkları bir şey gelene dek. Gerry'nin ani ölümü Holly'yi derinden sarsmıştı. Otuzuncu yaşına basarken Gerry sanki ona geri dönmüştü. Ardından bıraktığı bir deste mektup Holly'ye onsuz devam edeceği yaşamında rehber olacaktı. Her bir mektup :Not, Seni Seviyorum... şeklinde sona eriyordu.

Mektupların hepsi açıldıktan ve bir yılı geride bıraktıktan sonra Holly kendine güvenen ve hayata tek başına meydan okuyabilen biri haline gelmişti. Onu herkesten daha iyi tanıyan bu adam, genç kadına hayatın devam ettiğini öğretmeye çalışmıştı. Holly yeniden gülmeyi, ağlamayı, şarkı söylemeyi, dans etmeyi ve en önemlisi de eskisinden daha cesur olmayı öğrenmişti.

'Hayatın duygusal yönlerine dair, mükemmel, uzun yıllar unutamayacağınız etkileyici bir roman.

Gerçek aşkın asla bitmeyeceğini kanıtlayan etkileyici bir ilk roman. / Cosmopolitan

Cecelia Ahern'in romanlarında peri masallarından fazlası var. / Glamour

Not:Kitap okuma alışkanlıkları olmayanlar için filmide mevcudtur,tabi aynı hissi almayacagınız garantisi var:)

S

sıyırma

Kullanıcı
23 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Bunun filmini izledim , kitabını da kesinlikle okumam gerek =) Teşekkürler .

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu tür aşk kitapları okuyamıyorum,sıkılıyorum.
Ama seven arkadaşlar için etkileyici bir kitaba benziyor.
Teşekkürler Superisi ;)

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
p.s. I Love You :)
*
harikaydı filmii    :-[

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ebru : )
Yazmış olduğun yorumlar  dikkat çekici ve  çok doğru saptamaların var.
Yorumlarıma vakit ayırıp,zarif düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim crt.
Demek ki aynı frekanstayız çünkü senin beğendiğin yorumu bir diğer arkadaş saçmalık olarak değerlendirebiliyor:)
Neyse konuyu bölmeyeyim ;)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Okumadan yargılamayın lütfen romanımı :)

Filmini izlerseniz o kadar da sıkıcı olmadıgını anlarsınız :)

Not:Bende Sizi seviyorum  ;)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Filmini izledim ama benim için öyle aman aman çok güzel bir film değildi
yinede çok sıkıcı olduğunuda söyleyemem.
Filmini izlediğim için kitabını okuyabileceğimi sanmıyorum ama paylaşım için teşekkürler yinede su perisi :)

H

hayalhane

:) :) paylaşım için teşekkürler aşk romanı,akş filmi ;) ;) :D :D ;D ;D

B

busra309

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
harika bir film :)şuan içimden keşke daha önce izlemeseydim de şimdi izliyo olsaydım diyorum...herkese tavsiye ederim :)

S

srnstr

Kullanıcı
17 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
Şanlıurfa
filmini izledim gerçekten beğendim :) e bi de işin içinde gerard butler olunca :) ama keşke önce kitabından haberim olsaydı da filmi izlemeden önce kitabı okusaydm daha iyi olurdu...
bilmiyorum belki benim gibi düşünmeyen vardır ama bi kitabın filmini önce izlediğim zaman kendimi bir türlü kaptıramıyorum  :-\

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Senin gibi düşünen vardır mutlaka biride içlerinden benim:)

Öncelik kitapyan yana kesinlikle ama kitabından haberim olmadan filmini izleyip üzüldüğüm çok olmuştur ama sonunu bildigim bir kitab bana heyacan vermiyor her ne kadar kitapla film uslup olarak biraz farklı olsada okuyamam filmden sonra:(

G

gamzesakinci

Kullanıcı
24 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
aşk romanı okuyamam ama filmini izleyebilmeyi okadar çok isterim ki....bana bu filmi izlemek haram sanki.ne zaman izlemeye başlasam kesin bişeyler oluyor ve ben izlemek istiyorum.hemde çok.artık yeter ya lanetlenmiş gibi...ç :'(ıktığından beri bu film peşindeyim ama izleyemedim....