Niye Banlandım Admin ?

• Konbuyu başlatan Subutay
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Subutay tarafından oluşturulan Niye Banlandım Admin ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,145 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı Niye Banlandım Admin ?
Konbuyu başlatan Subutay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hırslı.28
S

Subutay

- Niye banlandım admin? Yorum yazamıyorum artık, neden?

+ Küfür etmişsindir sayfada, hakaret falan etmiş olabilirsin, üyelere - bana - sanatçılara. Hepsi olabilir. O yüzden banlanmışsındır.

*..........**..........**..........**..........**..........**..........**..........**..........*

- Ben asla küfür etmem, töbe de, hakaret falan da ettiğimi hatırlamıyorum. Niye banlandım admin?

+ Töbe. O zaman reklam yapmışsındır büyük ihtimalle. Farklı bir Facebook grubu veya bir internet sitesine link vermişsindir.

*..........**..........**..........**..........**..........**..........**..........**..........*

- Ben seni paramla döverim admin, reklam yapacak olsam Kanal D'ye parası neyse veririm, orada yayınlatırım. Niye banlandım admin?

+ Üyeler hakkında şikayet de bulunmuş olabilirler o zaman. Yerli yersiz her yorumlarına cevap verdiysen, özel mesaj gönderdiysen, eklenme talebin varsa banlanmış olabilirsin.

- Bre densiz. Evli barklı adamım ben, olur mu öyle şey, töbe de. Niye banlandım admin?

+ Töbe. O halde kullanıcı adında veya yorumlarında emo harfleri vardır. мєѕєℓα вöуℓє уαzмış σℓαвιℓιяѕιη. Bu nedenle banlanmış olabilirsin.

- Senin aklını alırım admin. Türkçe öğretmeni gibi adamım ben, gerekirse Osmanlıca yazarım, gerekirse İbranice yazarım. Her dünya dilini bilirim ben, ordinaryusum lan ben. Gerekirse çifte biter / üstüne bir de okey atarım ben lan! Niye banlandım admin?

+ Belki de bu yüzden banlanmışsındır o halde. Bana özel mesaj göndererek tehdit etmiş / küfür etmiş olabilirsin.

- Tanımam - etmem seni. Sana bir tane bile mesaj atmadım bugüne kadar. Niye banlandım admin?

+ Sürekli istek istedin demek ki. Radyo istasyonu gibi düşündün burayı. Her yorumunda aynı parçaya - videoya istek vardı herhalde. Bende bir süre tahammül ettikten sonra banladım herhal.

- Ben iki dns değiştirip Youtube'a giremeyecek kadar dangaloz değilim admin. Gider oradan dinlerim, ne istek isteyecem lan senden. Niye banlandım admin?

+ Ben yorumunu beğenmedim ve sildim / sende ısrarla aynı yorumu yazdın demek ki. Bir üyeye - sanatçıya yönelik bir yorumdu. Sana göre normal ama bana göre değildi. Sende ısrar edince banladım sanırım.

- Ne alakası var be. Bir tane yorumum bile silinmedi benim. Niye banlandım admin?

+ Sarhoşken yorum yapıyorsun demek ki sürekli. Sabaha ne yazdığını - ne silindiğini hatırlamıyor olabilirsin.

- Bre kafir, bre münafık, töbe de lan, ağzıma içki sürmem ben. Niye banlandım admin?

+ Töbe. Abicim kimsin sen? Neydi senin kullanıcı adı?

- Ramazan.

+ Hangi Ramazan abi?

- Benim adım Tatar Ramazan, ben bu oyunu bozarım...

+ ...

- Cevap versene. Niye banlandım admin?

+ ...

- Ne oldu lan bi durdun?

+ Abim, canım abicim, banlandıktan sonra banı tekrar açmak imkansız biliyor musun? Böyle bir imkan yok yani maalesef. Şu an nasıl korkuyorum biliyor musun Ramazan abi? Abim benim be. Ne o abi? Ramazan abi ne o elindeki? Abi dur allasen şeytan doldurur. Abi... Ramazan abi... Lan... Kadir... Deli Kadir bi dur lan... Aghh... ... Bir ışık görüyorum abi, ışığın sonunda biri var, bana "geeel geelll" yapıyor...

p.s. : "Hafız" Adapazarı'ndan değil, ek$i'den hediye arkadaşlar :)

H

hayalhane

yalnız benim adımda Kadir de sonu hoşuma gitti beyav.Deli meli ama delikanlı adam Kadir İnanır ;D

paylaşımın için teşekkürler ;D