Neyi öğrenmem Gerekir?

SERDARÖZ

Kullanıcı
Neyi Öğrenmem Gerekir;
21.07.2011 akşamı elimde poşetlerle marketten eve dönerken, oturduğum binanın girişine yaklaştığımda yaralı olduğu her halinden belli, uçmaya çalışmaktan neredeyse kendinden geçmiş çırpınan bir kumru gördüm, poşetleri bir kenara bırakıp yanına gidip elime aldım, kanadında kan vardı, kanadının kırıldığından emin oldum,düşündümki artık o masmavi gökyüzünde uçamayacak özgürce, bende gökyüzünü çok severim,aklımdan bir sürü düşünce geçti,gerçekten çok acıdım,ayağı kırılan atlar gibi, kaynamayan kemikleri yoktu biliyorum,bir yolu olmalıydı,bir elimde kuş bir elimde poşetler, eve ulaştım ve poşetleri bıraktım, aklıma hemen yakınımızdaki sağlık ocağı geldi, orya götürdüm, acil servisteki hemşire, elimdeki kuşa bakıp, o kuş için gelmediniz umarım, burası insanlar için dedi anlamsız bir gülümseme ile, doktoru görmek istediğimi söyledim, bakacağını hiç zannetmiyorum siz onu veterinere götürün dedi, sanki ben bilmiyorum,en yakın veterinerin çok uzaklarda biryerlerde olduğunu tahmin ederek, en azından yarasının iyleşmesini sağlayında uçmasını geçtim ölmesin bari dedim, doktor hanımın hastası var bekleyin dedi,tam elimde kuş ile kırkbeş dakika doktorun işinin bitmesini bekledim,doktorun odasından mütavazi giyimli bir yaşlı amca çıktı doktara teşekkür ederek, doktorda ona rica ederim dercesine gülümsedi, o sırada doktor ile göz göze geldik, elimdeki kuşa baktı, tam ona derdimi anlatacaktım ki, o mütavazi yaşlı amca, o kuş için mi geldin evladım diye araya girdi, evet amca dememe kalmadı ki ver onu sen bana ben VETERİNERİM evladım dedi...bu olayı neden yaşamış olabilirim, tabiki de kuşu amcaya verirken, sevgili hemşiremiz ile göz göze gelip güzelce iletişime geçtim...

Geri