Network marketing uzmanı

• Konbuyu başlatan zapata625
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde zapata625 tarafından oluşturulan Network marketing uzmanı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,109 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı Network marketing uzmanı
Konbuyu başlatan zapata625
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Batusch
Z

zapata625

Kullanıcı
20 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çorum
www.atmacaekibi.com
Bir işiniz var fakat yeterince kazanamıyorsunuz internetiniz var ama sadece sohbet için film müzik nidirmek için kullanıyorsunuz interneti ama network marketing diye bir meslek var.Network marketingle internetten evde para kazanabilirsiniz yeterki doğru sağlam yolu bulmak gerek.

K

Kristal

Pazarlama yöntemi değilmiydi bu?
Bir miktar para karşılığı üye olunuyor. ???

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet, böyle bir sitem var, ve bu yolla ek gelir elde eden pek çok kişide var.
Lütfen firma isimlerine girmeyelim.
Teşekkürler.

N

Net-Gelirim

Kullanıcı
18 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
izmir
www.net-gelirim.com
Arkadaşlar şuan bende bir network marketing işindeyim. Henüz gireli 2 hafta oldu. Benim bir üst üyem şuanda oturduğu yerden haftalık 250-300 YTL para alıyor. Hepinizi bu sistemle tanışmaya davet ediyorum. Ekonomik özgürlüğe giden yol kesinlikle Network Marketing Sistemi üzerinden geçiyor.

Y

yenesyildiz

Kullanıcı
19 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
olumsuz yönü yok mu bu sistemin?

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ben güvenemiyorum böyle işlere ama hiç araştırmadım bi ilgileneyim bakayım neymiş.. teşekkürler ;)

T

tunc_kara

Kullanıcı
2 Şub 2010
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
bu iş yaşamda iki taşın arasına sıkışmış belli kalıplarda boğulan milyon sayıda insanın tek ve yegane kurtarıcısıdır.network marketıng ticaretin özgür yapıldığı kocaman bir okyanus gibidir ve bu işte çalışan kazanır emek ve zaman paraya dönüşüverir
tabi iş ve çalışma değince kas gücü gelmiyorsa aklınıza

B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
Asla az zaman ayırarak bir yerlere gelinecek bir iş değil. Milyon dolarlar çok girişimci insanlar adına yazılmış gösterişli bölümleri sadece. Kendine güveniniz çok yerinde olmalı... yoksa sıkılır ve bir getirisi olmadığını düşünüp yarıda bırakırsınız. İşin tanımına bakılarak başlanancak bir iş değil, daha çok kendi dünyanızı yansıtmanız gereken bir iş. Aklınızı ve zamanınızı alacaktır emin olun, gerçekten ciddiye alırsanız da o paralar gerektiğinde elinize geçebilir... Saygılar..