rica ederimcantuuu' Alıntı:'serseri_yazar' cevapladığınız için teşekkür ederim,
O halde kişiliği otumuş insanları nasıl ayırt edeceğiz......
Oldukları gibi olanları nerede bulacağız? Saygılarımla efeniiiim
cantuuu' Alıntı:Hergün aynı sorunlar neden neden neden?
Neden herkes yalancı, neden herkes farklı görünme çabasında...
Adının X iken Y olduğunu veya A kitabı okumadığı halde okudum demek... NEDEN?
tecrübeyi iyi değerlendirmeyi bilirsen, ilerleyen süreçte büyük kazanımlar olur elbette. Tecrübe edinmeden kazançlı çıksak olmaz mııserseri_yazar' Alıntı:çürük elmalar içinde en iyisi ilginç bir yaklaşım ???
haklısın her çürük elma bizden bir takım iyi şeyler sömürüyor ama o çürük elmalar hayat tecrübelerimizin, deneyimlerimizin artmasına ve aynı hataları (o tür insanlara güvenmek gibi) yapmamıza engel oluyor bakış açısına bağlı olarak uzun vadede bu tür durumlarında bizim için kazanım olduğunu düşünüyorum
crt' Alıntı:Herşeyin iyi tarafını görmeyi bilen biriyim ama bu çok farklı. İnsanlara güven duymazsanız ilişkileriniz ne olursa olsun samimiyet asla olmayacaktır. Sözler anlatmasa da beden dili vardır ne kadar saklamaya çalışılsada işte orada kişi kendini belli eder. o zamanda kendimi kandırmamın anlamı yok dimicantuuu' Alıntı:Hergün aynı sorunlar neden neden neden?
Neden herkes yalancı, neden herkes farklı görünme çabasında...
Adının X iken Y olduğunu veya A kitabı okumadığı halde okudum demek... NEDEN?
İnsan doğası gereği zaman zamann farklı tavırla takınabiliyor...
Önemli olan aşırıya kaçmadan dengeyi sağlayabilmektir..
'Neden?' sorusuna fazla takılmak ve herkesi yalancı olarak değerlendirmek kişinin kendi ruhsağlığını bozar..
Bazen iyiyi-güzeli düşünmek ve dürüst insanlarında olduğunu varsaymak ,şüphecilikten kurtulmak gerek...
(İnsanlar hakkında umutsuzluğa kapıldığım da bu tür olumlu varsayımlar bana baya bi'iyi geliyor)
;D tecrübe edinmeden kazançlı çıkmak istemek 3 kuruşa 5 köfte almak gibidir.. başarabilirsen ne mutlu sana şahsi düşüncem tecrübenin şart olduğu yönündecantuuu' Alıntı:tecrübeyi iyi değerlendirmeyi bilirsen, ilerleyen süreçte büyük kazanımlar olur elbette. Tecrübe edinmeden kazançlı çıksak olmaz mııserseri_yazar' Alıntı:çürük elmalar içinde en iyisi ilginç bir yaklaşım ???
haklısın her çürük elma bizden bir takım iyi şeyler sömürüyor ama o çürük elmalar hayat tecrübelerimizin, deneyimlerimizin artmasına ve aynı hataları (o tür insanlara güvenmek gibi) yapmamıza engel oluyor bakış açısına bağlı olarak uzun vadede bu tür durumlarında bizim için kazanım olduğunu düşünüyorum
serseri_yazar' Alıntı:;D tecrübe edinmeden kazançlı çıkmak istemek 3 kuruşa 5 köfte almak gibidir.. başarabilirsen ne mutlu sana şahsi düşüncem tecrübenin şart olduğu yönündecantuuu' Alıntı:tecrübeyi iyi değerlendirmeyi bilirsen, ilerleyen süreçte büyük kazanımlar olur elbette. Tecrübe edinmeden kazançlı çıksak olmaz mııserseri_yazar' Alıntı:çürük elmalar içinde en iyisi ilginç bir yaklaşım ???
O0asukaki' Alıntı:Bence herkes seni sevsin herkes sana güvensin sen herkese iyi ol ama birazda şüpheci ol o zaman çıkıyor ortaya. Kiminin maskesi düşüveriyor. Aslında garip insanlar çok dünyada olduğu gibi yaşamayı bırakıp başkası gibi yaşamaya çalışıyor. Kolaydan zora gidiyor. Anlamak bazen imkansız oluyor.