Nedenini bilseydim sanırım burada olmazdım;)

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan Nedenini bilseydim sanırım burada olmazdım;) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,595 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Nedenini bilseydim sanırım burada olmazdım;)
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asukaki
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hergün aynı sorunlar neden neden neden?

Neden herkes yalancı, neden herkes farklı görünme çabasında...
Adının X iken Y olduğunu veya A kitabı okumadığı halde okudum demek... NEDEN?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

serseri_yazar

serseri_yazar

Kullanıcı
10 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
insanlar kendileriyle sürekli çatışma halinde, toplum tarafından daha kolay kabul edilebilmek adına insanların 'olmadıkları kişiler' gibi davrandıklarını düşünüyorum. ne kadar yanlış olsada durum böyle. yalan söylemek ise tamamen kişilik meselesi karaktersiz yaşı her ne olursa olsun kişiliği oturmamış bireylerin başvuracağı yoldur. saygılarımla  :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
'serseri_yazar' cevapladığınız için teşekkür ederim,
O halde kişiliği otumuş insanları nasıl ayırt edeceğiz......
Oldukları gibi olanları nerede bulacağız? Saygılarımla efeniiiim  :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Oldukları gibi olmayanları anlamak için insanları övmeyi dene.yanlış veya doğru yönlerini öv.herşeye rağmen mütevazı değilse o insan yalanda söyler , olmadığı halde oldum gibi görünmeyede çalışır.Bazen insanları denemek güzeldir  ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
;) hııım aslında hep yaparım ve yaptımda fakat sonuc yine aynı yine aynı.....
Çok iyi oyuncular var ve her nedense hepsi benim karşıma çıktı  :)
Özellikle belirtmen gereken bir durum var bahsettiğim kişilerin cinsiyeti yok kadın ya da erkek farketmiyor;)

serseri_yazar

serseri_yazar

Kullanıcı
10 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
cantuuu' Alıntı:
'serseri_yazar' cevapladığınız için teşekkür ederim,
O halde kişiliği otumuş insanları nasıl ayırt edeceğiz......
Oldukları gibi olanları nerede bulacağız? Saygılarımla efeniiiim  :)
rica ederim  :)
genelde insanlar karakterlerini hemen belli etmezler sahip oldukları kişilik özellikleri, davranış biçimleri, olaylara yaklaşım tarzlarıyla uzun vadede kişilik ve karakterlerini ortaya çıkarırlar. düzgün karakterli, kişilik sahibi, mütevazı ve alçakgönüllü insan sayısının çok az olduğunu düşünüyorum ya da benim karşıma pek çıkmadı diyelim :) saygılar..

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
insanlar çeşitli maskeler kullanır gün içinde olaylara ve kişilere göre değiştirir,
düzgün karakterli insan ne demek herkese göre değişirir elbette ama ben hayatta çürük elmalar arasından en iyisini seçmeye çabalıyorum, belki doğru belki yanlış seçimler ama şunu çok iyi biliyorum ki her çürük elma sizden bir takım iyi niyetleri sömürüyor :(

serseri_yazar

serseri_yazar

Kullanıcı
10 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
çürük elmalar içinde en iyisi ilginç bir yaklaşım ???
haklısın her çürük elma bizden bir takım iyi şeyler sömürüyor ama o çürük elmalar hayat tecrübelerimizin, deneyimlerimizin artmasına ve aynı hataları (o tür insanlara güvenmek gibi) yapmamıza engel oluyor bakış açısına bağlı olarak uzun vadede bu tür durumlarında bizim için kazanım olduğunu düşünüyorum

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
cantuuu' Alıntı:

İnsan doğası gereği zaman zamann farklı tavırla takınabiliyor...
Önemli olan aşırıya kaçmadan dengeyi sağlayabilmektir..
'Neden?' sorusuna fazla takılmak ve herkesi yalancı olarak değerlendirmek kişinin kendi  ruhsağlığını bozar..
Bazen iyiyi-güzeli  düşünmek ve dürüst insanlarında olduğunu varsaymak ,şüphecilikten kurtulmak gerek...
(İnsanlar hakkında umutsuzluğa kapıldığım da bu tür olumlu  varsayımlar  bana baya bi'iyi geliyor):)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
serseri_yazar' Alıntı:
haklısın her çürük elma bizden bir takım iyi şeyler sömürüyor ama o çürük elmalar hayat tecrübelerimizin, deneyimlerimizin artmasına ve aynı hataları (o tür insanlara güvenmek gibi) yapmamıza engel oluyor bakış açısına bağlı olarak uzun vadede bu tür durumlarında bizim için kazanım olduğunu düşünüyorum
tecrübeyi iyi değerlendirmeyi bilirsen, ilerleyen süreçte büyük kazanımlar olur elbette. Tecrübe edinmeden kazançlı çıksak  ;)  olmaz mıı  :)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Herşeyin iyi tarafını görmeyi bilen biriyim ama bu çok farklı. İnsanlara güven duymazsanız ilişkileriniz ne olursa olsun samimiyet asla olmayacaktır. Sözler anlatmasa da beden dili vardır ne kadar saklamaya çalışılsada işte orada kişi kendini belli eder. o zamanda kendimi kandırmamın anlamı yok dimi :) :) 

İnsan doğası gereği zaman zamann farklı tavırla takınabiliyor...
Önemli olan aşırıya kaçmadan dengeyi sağlayabilmektir..
'Neden?' sorusuna fazla takılmak ve herkesi yalancı olarak değerlendirmek kişinin kendi  ruhsağlığını bozar..
Bazen iyiyi-güzeli  düşünmek ve dürüst insanlarında olduğunu varsaymak ,şüphecilikten kurtulmak gerek...
(İnsanlar hakkında umutsuzluğa kapıldığım da bu tür olumlu  varsayımlar  bana baya bi'iyi geliyor):)

serseri_yazar

serseri_yazar

Kullanıcı
10 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
cantuuu' Alıntı:
serseri_yazar' Alıntı:
tecrübeyi iyi değerlendirmeyi bilirsen, ilerleyen süreçte büyük kazanımlar olur elbette. Tecrübe edinmeden kazançlı çıksak  ;)  olmaz mıı  :)
  ;D tecrübe edinmeden kazançlı çıkmak istemek 3 kuruşa 5 köfte almak gibidir.. başarabilirsen ne mutlu sana :) şahsi düşüncem tecrübenin şart olduğu yönünde

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
serseri_yazar' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
serseri_yazar' Alıntı:

:) :) :)
  ;D tecrübe edinmeden kazançlı çıkmak istemek 3 kuruşa 5 köfte almak gibidir.. başarabilirsen ne mutlu sana :) şahsi düşüncem tecrübenin şart olduğu yönünde

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yanlışlık olduu cevap yazarken. Yeni olduğum için normal:) ( bahanemde hazır) ama tecrübe edindim nasıl cevaplamam konusunda artık hata yapmam, yani öyle umut ediyorum ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Zaman su gibi akıp gidiyor kimi insanlarda akreple yelkovan gibi değişip duruyor....
Neden; bence insan kendini kanıtlama çabası içinde diğer insanlara karşı. Aslında bunu çoğu zaman gözlemleye biliriz. Misal çok basit bir örnek hoşlandığı bir kıza karşı kendisi gibi değil de kızın istediği şekilde davranır sonra kendisi ortaya çıkınca ilişki de biter sonra sevmek günah mı der ağlar bebe gibi. Değil değil de kendini olduğun gibi kabul ettirmek varken zor yolu seçip olabilecek kötülüklerin zamanını uzatır durur. Kolayına anlayamazsın her ne kadar sen anlamaya çalışsanda ne kadar tecrübe sahibi olsanda öyle biri çıkıyor ki karşına tam tamam derken yuh be bu kadar mı diyorsun.
Bence herkes seni sevsin herkes sana güvensin sen herkese iyi ol ama birazda şüpheci ol o zaman çıkıyor ortaya. Kiminin maskesi düşüveriyor.  Aslında garip insanlar çok dünyada olduğu gibi yaşamayı bırakıp başkası gibi yaşamaya çalışıyor. Kolaydan zora gidiyor. Anlamak bazen imkansız oluyor.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Bence herkes seni sevsin herkes sana güvensin sen herkese iyi ol ama birazda şüpheci ol o zaman çıkıyor ortaya. Kiminin maskesi düşüveriyor.  Aslında garip insanlar çok dünyada olduğu gibi yaşamayı bırakıp başkası gibi yaşamaya çalışıyor. Kolaydan zora gidiyor. Anlamak bazen imkansız oluyor.
O0

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Tubacım:)Büyük insan olma yolundasın ve doğru yoldasın.İyiki varsın .iyiki www.kendinigeliştir.com da bizlerlesin.
Bu arada vizeo güzeldi (ç)aldım haberin olsun :)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
« : 19 Mart 2011, 20:13:19 Cts »
vay 40 gündür aramızdasın ne güzel hoş geldin cantuuu  ;)