ben de istiyorum gidip açılmak birini sevipte onu içinde saklamak ona bunu söyleme cesaretini bulmak ama insan hoşlandığı kişiye kendini laik görmüyor işte hele hele o kişi hoşlandğın kişinin adını bile söyleyemezken nasıl hoşlandığını belirtir. Tamam bu benim için geçerli ama R harfini söyleyememek benim suçum değil ki ben bu yüzden değil hoşlandığıma onu sevdiğimi söylemek onunla konuşmak bile bana koyuyor be abi ben napıyım ...konuyu aştım kusuruma bakma ...
keşke o kadar kolay olsaydı bunları yapabilmek ne kadargüzel olurdu hayat o zaman ama haklısın dünyaya bir kez geliyoruz günün birinde bütün cesaretimi toplayıp deneyeceğim
Herşey bu kadar kolay değil işte Attığın her adımın,her sözün arkasını düşünmekte fayda var Kafada ki her soruya,meraka cevap bulmak,içimiz rahatlasın diye tüm kartları açık oynamak her zaman fayda değil zarar getirir,bu dünyada çok kalabalığız herkesi kendimiz gibi zannetmek hata olur
boşver arkadaşım en çok ne olabilirki sanki ama mutlaka yapalım ve birbirimizi haberdar edelim ne zaman öleceğimiz belli plmaz birşeyin sonucu ne kadar kötü olursa olsun keşke demekten iyidir haberlerini bekliyorum
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.