Neden Hayatı Zorlaştırıyorsun ?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan Neden Hayatı Zorlaştırıyorsun ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,780 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Neden Hayatı Zorlaştırıyorsun ?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan olası
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kendimi riske atmaktan alıkoyamıyor ...
Haksızlıklara suskun kalamıyorum..Kaliteli yaşamayı da seviyorum...
Belliki hayatımı oldukça zorlaştırıyor dünyayı kendime zehrediyorum.! (İtirafname):)

nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
ben de istiyorum gidip açılmak birini sevipte onu içinde saklamak ona bunu söyleme cesaretini bulmak ama insan hoşlandığı kişiye kendini laik görmüyor işte hele hele o kişi hoşlandğın kişinin adını bile söyleyemezken nasıl hoşlandığını belirtir. Tamam bu benim için geçerli ama R harfini söyleyememek benim suçum değil ki ben bu yüzden değil hoşlandığıma onu sevdiğimi söylemek onunla konuşmak bile bana koyuyor be abi ben napıyım ...konuyu aştım kusuruma bakma ...

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
keşke o kadar kolay olsaydı bunları yapabilmek ne kadargüzel olurdu hayat o zaman ama haklısın dünyaya bir kez geliyoruz günün birinde bütün cesaretimi toplayıp deneyeceğim

H

Hindiba

Bu kadar basit aslında! Sahi, neden zorlaştırıyoruz ki? Bir yaşam ve de çok kısa.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Herşey bu kadar kolay değil işte
Attığın her adımın,her sözün arkasını düşünmekte fayda var
Kafada ki her soruya,meraka cevap bulmak,içimiz rahatlasın diye tüm kartları açık oynamak her zaman fayda değil zarar getirir,bu dünyada çok kalabalığız herkesi kendimiz gibi zannetmek hata olur ;)

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
ewet tavsiyeni dinleyip yapıcam sağol sonucunun bildiririn shrewd_ua

nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
ama deli cesareti işe yaramazsa hayal kırıklığı daha büyük olur ama ben de denemeyi deneyeceğim sizleri haberdar ederim ...

O

olası

Kullanıcı
10 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
boşver arkadaşım en çok ne olabilirki sanki ama mutlaka yapalım ve birbirimizi haberdar edelim ne zaman öleceğimiz belli plmaz birşeyin sonucu ne kadar kötü olursa olsun keşke demekten iyidir haberlerini bekliyorum