?? ne yapmalıyım :/

• Konbuyu başlatan melly838
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde melly838 tarafından oluşturulan ?? ne yapmalıyım :\/ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,035 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı ?? ne yapmalıyım :\/
Konbuyu başlatan melly838
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
M

melly838

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
  ben lise1 öğrencsiym.bu zamana kadar hep tkdirle gçtm.işte derslerm 4-5ti. sbsdn 390 yptım.şimdi düz liseye gidiyorum.ama gttiğim lise baya bi mezun çıkardı.hatta uzay mühendisi,hukuk,mimar fln da çıkan var.
lise2 de bölüm seçicem ama bn hngisini seçiceğim konusunda çok kararsızım.aslında kesin sözeli seçmicem.sayısalı seçip doktor olmk istiyorum.ama içimde bi korku var.biyolojiyi seviyorum.fizik kimya zorluk dereceleri hakkında pek bi bilgm yok.çünkü yeni başladım.aslında matematik problemlerini çözmeyi de seviyorum.kimi problemide yapıyorm.sizce sayısalı yapabilrmiyim??

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
üstünde durursan pes etmessen hayli hayli sayısal bölümü  başarırsın bence yinede sen bilirsin ama sözel bölümde o kadar bişey yok ya tm yada sayısal en güzelide o zaten :)

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Derslerin iyiyse ve çalışmayı da seviyorsan böyle devam et. Ben de bu yıl lise 2'ye geçtim. Alan seçimi sandığın kadar zor bir şey değil. Öncelikle kendini tart ve ''Hangi alanda mutlu olurum?'' sorusunun cevabını ver. Ve sayısalı, özellikle de fiziği seviyorsan, yapabiliyorsan seç derim.
Ama asla şöyle bir yanılgıya kapılma; Sözel öğrencileri okulun en kötüleridir, sayısallar en iyileridir, eşit ağırlıklar da ortada yer alır. Böyle bir şey söz konusu bile olamaz, çünkü her alanda mutlaka meslek seçiliyor. Yeter ki alanını sev...

Kendi alanım, eşit ağırlık,  için şunu söyleyebilirim, çok kapsamlı bir alan. Matemetik öğretmenliğinden edebiyat öğretmenliğine kadar pek çok meslek mevcut.
Ayrıca kat sayı kalktığı için, ÖSS'de kendi alanında olmayan bir mesleği bile seçebilirsin...

Yani kısaca, derslerine çalışmaya devam et ve yıl sonu şöyle bir tart kendini. Çok zor değil, emin ol.  ;) Lise 1'lerin ortak sorunu bu zaten.  : )

H

hayalhane

Bİ TAVSİYEDE BEN BULUNAYIM

bak ben de lise3 öğrencisiyim benim ortaokulda matematiğim 4-5 ti bu bişey ifade etmiyo

benim derlerimin ortalaması da en fazla 3.70 falan.Hatta daha düşük

ben sayısal öğrencisiyim.Zorlanıyormuyum.Biraz oluyo.Ben bile bu not ve altyapıyla yapabiliyorsam,öğretmenlerimin umudu varsa benden sen bu notlarla hayli hayli yaparsın kardeşim.sana tavsiyem sayısal sınıftır.TM ve TS ye göre daha az öğrencisi vede daha çok bölüm avantajı var.MF en doğru su bence.sorduğun için teşekkürler kardeşim ;D :D ;) ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Bence yazıdan başlarsanız çok daha iyi olur. Mesela tkdirle  yerine  "Takdirle" yptım yerine "yaptım"  bn yerine "ben"  hngisini yerine "hangisini" olmk yerine "olmak" vs vs vs kullanırsanız. Ne olursanız olun çok daha iyi olursunuz. Eskaza ileride uzmanı olduğunuz bıranştada her şeyi böle yarım yarım yaparsanız vay haline bu toplumun.
Siz geleceğin  emanetçileri böyle yaparsanız ben nedim.
Teşekkür ederim.

M

melly838

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
afedersiniz hemen çıkmam lazımdı.acele acele yazdığım için kısalttım. verdiğiniz cevaplar için çok saolun.bir de ben Mf'nin derslerinden çok sınavdan korkuyorum.  :(

H

hayalhane

Korsan' Alıntı:
Bence yazıdan başlarsanız çok daha iyi olur. Mesela tkdirle  yerine  "Takdirle" yptım yerine "yaptım"  bn yerine "ben"  hngisini yerine "hangisini" olmk yerine "olmak" vs vs vs kullanırsanız. Ne olursanız olun çok daha iyi olursunuz. Eskaza ileride uzmanı olduğunuz bıranştada her şeyi böle yarım yarım yaparsanız vay haline bu toplumun.
Siz geleceğin  emanetçileri böyle yaparsanız ben nedim.
Teşekkür ederim.
Vallahide Billahide haklısın Korsan.Bizlere emanet bu gelecek çok doğru.Teşekkürler bu uyarı için.Ciddiyim çok etkiledi beni aklıma düşürdüğün için ne kadar teşekkür etsem azdır sana :eek: :eek: :D

H

hayalhane

melly838' Alıntı:
afedersiniz hemen çıkmam lazımdı.acele acele yazdığım için kısalttım. verdiğiniz cevaplar için çok saolun.bir de ben Mf'nin derslerinden çok sınavdan korkuyorum.  :(
ya ne korkacaksın ki,basit,çalışmazsan biriktirirsen konuları,dağ kadar olursa kork,yoksa günü gününe çalışınca nolacak,korkma hiç,yaz feni git oku,doktor ol ;D ;D ;D