Ne yapmalı...

• Konbuyu başlatan nalinci
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde nalinci tarafından oluşturulan Ne yapmalı... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,473 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Ne yapmalı...
Konbuyu başlatan nalinci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nalinci
nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
bir insan liseye gidiyorsa ve R harfini söylemekte zorluk çekiyorsa bunun yüzünden asosyal oluyorsa arkadaşları tarafından saygın görülmüyorsa ... sizce ne yapmalı böyle mi devam etmeli yoksa .... yoksa bilmiyorum işte nasıl olmalı ...  Ne yapmalı bilmiyorum size belki küçük bir sorun gibi gelebilir ama cidden yaşamadan bilemezsiniz ha tabi belki de aranızdan tek derdin bu olsun diyenlerde çıkabilir ... ve son bir şey daha bu insan R harfiylemi mücadele etsin onu söylemeye mi çalışsın (yok sa çok mu geç ) ya da kendisine kafayı takan insan larla mı mücadele etsin ... YA DA bir kenara çekilip otursun mu ?... konuşma bozuklukları ile ilgili yapılabilecekler varsa (R) harfini söyleyebilmek gibi olsun bilginiz var sa bekliyorum ... Kendimi geliştirmek açısından ...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili nalinci...
Bu konuyla ilgili (R leri söyleyememek) bir uzmandan yardım olman çok daha doğru olur diye düşünüyorum ..
Ama yinede dert edilecek bir konu değil.Ha senin bu durumunla alay eden varsa şayet onları muhatap alma ...Kendini aşamamış bu tiplerin  sana hiç bir katkısı olmayacaktır...İşte bunun için mücadeleyi bırakmayacak.. Başarmak için hedefini iyi belirleyeceksin ki meydan onlara kalmasın.
Ne demekmiş bir kenara oturup yazgısına boyun eğmek...İnsan kendi kaderini kendisi yönlendirir..
Yok öyle pes etmek kızarım.(Unutmadan sendekiolumlu gelişmeler olacağından emim ve güzel haberlerini bekliyoruz )
Sevgiler

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu sorunu aşabilirsin hoş aşmasanda ''r''leri söyleyemen kişiler çok sempatik ve sevimli geliyor bana ve etrafımdakilere.Çünkü bu şekilde bir iş arkadaşımız var ve hepimiz değil onunla alay etmek bilakis konuşunca hoşumuza gidiyor.önemli olan konuşmalarında harf eksikliği değil,bilgi eksikliği olmasın.Düşüncelerini geliştir ve insanları bilginle etkile göreceksin o zaman r leri söylememene kimse takılmayacak
Ve...Bu kadar sorun haline getirme,bu sorunu aşsan başka şeyler bulacaksın kendinde
takıntı yapma derim,kendine güvenin olsun bunları bahane olarak öne sürme,
hayatı kendine zehir etme ;)

Solkjaer

Solkjaer

Kullanıcı
12 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.facebook.com
Aslına bakarsan bu çokda önemli bir sorun değil. İstenirse aşılabilir ama bu arkadaşların tarafından dışlanmana yol açıyorsa ve asosyal oluyorsan o zaman arkadaşlarda problem vardır. R özrü olupta çok saygın yerlerde olan insanlar vardır. Aziz Yıldırım ve Beyazıt Öztürk ü örnek gösterebilirim mesela. Özellikle Beyaz ın mesleğinede bakarsanız çokda büyük bir problem değilmiş dersiniz. Bu hiç bir alanda önünüze engel bir özür değil diye düşünüyorum...

nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
yorumlarınız için teşekkürler fena gaza geldim şuanda çok saolun ..