Ne kadar maaş almalısınız ??

• Konbuyu başlatan Harun
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Harun tarafından oluşturulan Ne kadar maaş almalısınız ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,712 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Ne kadar maaş almalısınız ??
Konbuyu başlatan Harun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Aşağıdan test edin sonra gidin zam isteyin ya da hiiiiç ses çıkarmayın  ;D
Test İçin Tıklayınız

Bana Çıkan;

1000-3000 YTL
Açık konuşmak gerekirse yaptığınız işe yüksek ücretler ödemeyi kabul edecek patron bulmanız oldukça zor görünüyor. Belki şu anda yapmakta olduğunuz iş size göre değil. Ama kimbilir, belki de siz bu işe göre yanlış seçimdiniz. Çalışma hayatının cinliklerini keşfedemediyseniz bu saatten sonra işiniz zor. Pazarlık gücünüzü artırabilmek için her şeye en başından başlamanız gerekecek. “İyi kötü geçinsem yeter, daha fazlasında gözüm yok” diyor da olabilirsiniz. O zaman işinizle ilgili bir takım kurslara devam etmenin, sertifikalar edinmenin yararı olabilir. En önemlisi de ne kadar basit olduğuna bakmadan mutlaka iyi yapabileceğinize emin olduğunuz işi seçmek.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
3.000-7.000 YTL
Genel piyasa koşullarını dikkate alarak, en geniş kategoriye, yani “ortadirek” tabir edilen kategoriye dahil ettik sizi. İşletmenin ayakta kalabilmesinde oynadığınız rolü önemsiz görmek haksızlık olur. Ancak kabul etmek lazım, bu özel formasyon gerektiren bir rol değil. Mecbur kalması halinde patronun yerinize adam bulmakta zorlanacağını sanmıyoruz. O nedenle, pazarlık gücünüze fazla güvenmeseniz iyi edersiniz. İhtiyaçlarınız daha fazla para kazanmanızı gerektiriyor olabilir ama çözümü iş değiştirmekte aramayın.

hahah ortadirekmiş:)))) Ortadirek adamın nerde görülmüş 3000YTL maaş aldığı. Bi de asgari 3000 diyo:))

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
dideM' Alıntı:
3.000-7.000 YTL
Genel piyasa koşullarını dikkate alarak, en geniş kategoriye, yani “ortadirek” tabir edilen kategoriye dahil ettik sizi. İşletmenin ayakta kalabilmesinde oynadığınız rolü önemsiz görmek haksızlık olur. Ancak kabul etmek lazım, bu özel formasyon gerektiren bir rol değil. Mecbur kalması halinde patronun yerinize adam bulmakta zorlanacağını sanmıyoruz. O nedenle, pazarlık gücünüze fazla güvenmeseniz iyi edersiniz. İhtiyaçlarınız daha fazla para kazanmanızı gerektiriyor olabilir ama çözümü iş değiştirmekte aramayın.

hahah ortadirekmiş:)))) Ortadirek adamın nerde görülmüş 3000YTL maaş aldığı. Bi de asgari 3000 diyo:))
Hahhaha ya bunlar heralde yurtdışını baz aldılar. Sen bu parayla ortadireksen ben ek iş arayayım  ;D

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Ben beğenmedim tekrar çözdüm. İşte bana uygunu

Dünyaları verseler az
Patronunuzun size ne ödediğini bilemiyoruz ama yönetim kurulu üyesi CEO vb. üst düzey yöneticileri bir yana bırakırsak, bize göre “en fazla kazananlar” kategorisine dahil edilmenize hiç bir engel yok. Bunu, işletmenin gelirlerine yaptığınız katkıyı dikkate alarak söylemiyoruz. Öyle olsaydı, sıfırların sayısını biraz daha artırmak gerekecekti. Bu parayı, patronunuza siz olmazsanız dünyanın sonu gelecekmiş gibi hissettirdiğiniz için hakediyorsunuz. Farkında değil misiniz, bir gün onu terketmeniz ihtimali patronun uykularını kaçırıyor. Aldığınız parayı sonuna kadar hakettiğinizden şüpheniz olmasın. Hatta belki daha fazlasını istemelisiniz.

;D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
hahaha
Kıskançlığa bak yaa:))))))
;D ;D ;D koptuum):)))

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
200 ytl artık akpil demicem :d
İvedikleşmiş hehhe, testede katılmadım, ama daima hakkettiğim kadar olsun isterim heralde, ne bilim emek verilmemiş kazançlara soğuk bakıyorum az :d

Neyse.. Paranın ne önemi var möhüm olan insanlık deelmi ama :d