nasıl yenileneceğim ?

• Konbuyu başlatan didemk
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde didemk tarafından oluşturulan nasıl yenileneceğim ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,665 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı nasıl yenileneceğim ?
Konbuyu başlatan didemk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan didemk
D

didemk

Kullanıcı
2 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Adana
arkadaşlar bu sene üniversiteyi kazandım aöf okul öncesi öğretmenliğini malum hep evdeyim bilgisayar kursuna başlayacağım yeni bir aktivite olarak....fakat bir sorunum var benim insanları çook fazla önemsiyor onların düşüncelerini çok fazla dikkate alıyorum...açıköğretim kazandığım için bir çok akrabam neredeyse dalga geçti...bu beni fazlaca etkiliyor sürekli evde olmam ailemdeki insanların beni dikkate almaması beni çok etkiliyor yenilenmek istiyorum ve sizden öneriler bekliyorum...rica etsem bana nasıl yenilenebileceğimi tepeden tırnağa söyler misiniz ? :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Didemk:)
Çevrendeki insanları önemsemen ve dikkate alman gerçekten güzel bir davranış...
Ancak hakedene hakettiği kadar değer verimeyi öğrenirsen daha az üzülürsün canım..
Biliyormusun çoğu kişi kendi kompleksdini bastırmak için devamlı birilerinde açık arar ...
Bu ukala tiplerden uzak durmak enn güzelidir.
Arkadaşta olsa aklarabada başarını küçümseyerek seni değil kendisini küçük düşürtüyor aslında..
Böyleleriyle muhatap olmayacak...Önce kendine inanacak ve güveneceksin...
Çizgini ve psikolojini bozmadan yoluna devam edeceksin...
Başarılar diliyorum .

D

didemk

Kullanıcı
2 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Adana
işte sorunda burada bunu nasıl yapacağımı bilmıyorum :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Didemcim bu kadar büyütmesen diyorum sorun olcak bi'durum yok..
En önemlisi sağlıklısın...
Kazanmış olduğun ve devam edebileceğin bir okulun  var..Eğer istediğin farklı bölüm
var ise geceni gündüzüne katıp deser çalışcaksın...
Gerekiyorsa eğer özel ders alacak ya da toplu kursa devam edeceksin.Bilgisayarı öğreneceksin derken zaten fazla zamanın olayacak...
Çalışmalarını hızlandıraca  dış dünyaya kendini bir süreliğine kapatacak gereksiz eleştri ve tenkitleri dumayacaksın......
Neyse benden bu kadar bakalım arkadaşların neler söyleyecek...
Türkeerrr(Turtur)neredesin .? Bu konuda Seninde fikrini almak istiyoru(m)z.

D

didemk

Kullanıcı
2 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Adana
okuduğum bölümden memnunum ama herkes neden örgünü seçmedin falandı filandı dıyerek beni farklı düşüncelere itiyor :(.....??? kafam karışıyor artık her şeyden sıkılıyorum....yenilenmek istiyorum

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hayata zamanında birşeyler ekmek zorundasın
Çünkü gün gelecek ektiklerini biçeceksin
Nasıl yapacam,ne yapacam,nereden başlayacam demekle,kararsızlıkla vakit kaybedersin
Kendini yenilemek günümüz şartlarından geri kalmak istemiyorsan nacizane önerim;
En az bir dil öğrenmelisin
Bilgisayar kullanmalısın
Sürücü belgesi almalısın
Üniversite diploman olmalı
Her gün yeni bir bilgi öğrenmelisin,
En azından her ay bir kitap bitirmelisin
Her şeyi bilmen mümkün değil ama beğendiğin bir müzik,tarihi kişilik,tarihi eser,yazar vs.bir konu hakkında iyi bilgiye sahip olmalısın
En azından bir enstrüman öğrenmelisin
Dışarıdan okuyorum diye kendini bırakmamalısın
Düşüncen öğretmen olmaksa okulu bitirdikten sonra pedagojik formasyon alabileceğin yerleri,şartları
kpss ye hazırlık aşamalarını,puanlarını araştırmalısın
Okumuş olduğun bölümün puanı bildiğim kadarı ile çokta düşük değil bence hevesini kırmalarına izin verme,hedefini belirt
ve branşın için çocuk ve kişisel gelişim kitapları oku
Yapacağın,seçeceğin meslekte herzaman en iyisini,daha iyisini yapmak için çalış
Kısacası insanın kendini yetiştirmesi için bir çok alan var
Sana,bir yol seçmişsin ve girmiş olduğun bu hayat yolunda başarılar diliyorum ;)

D

didemk

Kullanıcı
2 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Adana
tşk ediyorum...sağolun...galiba beni ezmeye çalışanlara pabuç bırakmamam gerekiyor tabi ki saygı çerçevesi içinde :)