nasıl bu durumdan kurtulurum lütfen fikir verin

• Konbuyu başlatan merve*e
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde merve*e tarafından oluşturulan nasıl bu durumdan kurtulurum lütfen fikir verin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,606 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı nasıl bu durumdan kurtulurum lütfen fikir verin
Konbuyu başlatan merve*e
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merve*e
M

merve*e

Kullanıcı
24 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
ben  liseyi yeni bitirdim ama tüm lise hayatım boyunca hep yalnızdım çevremde arkadaşlarım vardı ama uzaklardı işte sevilmeyen biride değildim aslında ancak sanırım bu sessiz zarar gelmeyecek güvenilir biir olmamdan kaynaklanıyodu ...  ben önceleri yapıcak bişeyin olmadığını düşünmüştüm insanlara itici  geldiğim kanaatine varmıştım fakat sonra  bi çok arkadaşım bana  çok soğuk olduğumu söyledi ki ben öyle olmaığımı sanıyodum neyse.. bunla beraber içimde umut oluştu yani demekki ben değişirsem herşey farklı olabilirdi..ama napıcamı bilemiyorum değişmekte o kadar kolay değildir ki..

bide şu varki ben okul dersane vs ortamlarda iletişim kuramya zorlamnıyorum başka bi ortamda gayet iyide olabiliyo herşey
ama bazende misafire hoşgeldin demeye bile çekiniyorum benim değişmem lazım

üniverstede de böyle olamktan çok korkuyorum ...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Vay be başkasıda varmış bunları çeken..

Böyle şeyler olmayacak merve :)
kendimden biliyoırum. Kendine esiyet etme..Ben hala ediyorum :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili gençler:)
Bunlar aşılamayacak sorunlar değil...
Gençlik yıllarımızda bizlerde yaşadık bu gibi yalnızlıklar ,basit bunalımlar...
Ama zamanla hayat olgunlaştırıyor ,insanları daha iyi tanıyor ,olaylara daha gerçekçi bakmayı öğreniyorsun ...
Deneyim,bilgi birikimi derken...Eş-dost-arkadaş vs.  çevren genişliyor...
Hatta zamanla kalabalıktan sıkılıyor yalnız kalmak bile istiyorsun:)
İşe önce baskı zincirlerini kırarak başlayacak çağdaş çizgide yeniliklere açık olacaksınız  aksi taktirde kalıplaşmış kuralların içerisine hapsolursunuz...
.

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Sen üniversiteye bi gel kendin bile yetişemiceksin kendine .Arar olucaksın eski kendini.

Yok arkadaş okumak akıllı adam işi değil.4 sene be gençliğimiz gidiyo  :(

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
ibrahimgemlik' Alıntı:
. Yok arkadaş okumak akıllı adam işi değil.4 sene be gençliğimiz gidiyo  :(
İbrahim:)
Eğitim ve öğretime sekte vurma ve gençliği üniversiteden soğunma nedeniyle seni cezalandırıyor...
okuduğun bölümü dört yıllığına donduruyorum bak başının çaresine:)

I

ibrahimgemlik

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Ah ah annecim benim canım benim kızmasa şimdiye kadar kurtuldum da neyse.Kaldı birsene sıkıcaz dişimizi.
İyi yanlarıda var tani Crt hayat sana güzel evli mutlu çoçuklusun hayatta üç beşde idealleini gerçekleştirdin mi otur torun sev bu saatten sonra  :D biz okuruz

L

LafArası

Kullanıcı
12 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.lafarasi.net
@merve*e sizi anlıyorum, anlamaya çalışıyorum...

Eğer bu durumu kendinize sıkıntı ediyor ve kendinizi değiştirmek istiyorsanız...
Üniversite yepyeni bir başlangıç olacaktır...
Yeni bir ortam, yeni bir yer, yeni insanlar...

Çekinmeyin, atak olun... Geri planda kalmayın... Bir kez deneyin ne olacak... Hata yapıcam diye de korkmayın... Edison da hata yapıcam diye korksaydı, şimdi karanlıktaydık belki de... Genciz, güçlüyüz...
Bunlar dert değil aslında...

M

merve*e

Kullanıcı
24 Eki 2010
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
lafArası çok büyük bi sorun değil tabiki farkındayım amabaşka sorunları tetikliyo

ben normalde yani içimden gelende  sessiz sakin kimseyle iletişim kurmayan bi inssan olmak istesem bu durumdan rahatsız olmam ama ben kesinlikle öyle değilim sorun bu

değişmek için çabalıycam zaten kesinlikle ama çabalayıpta  yine yapamazsam daha beter olurum