...Mutsuz bir adam varmış...

su perisi

Kullanıcı
mutsuzbiradamvarm1qm4.png

ma2zd1.jpg

ma3ce4.jpg

ma4qs2.jpg

ma5pc0.jpg

ma7qx1.jpg

ma8xt1.jpg

Çok şükür allahıma, hep şükrediyorum herşey için.

Elde ettiklerimizle mutlu olmak ve hayal etmekten asla vazgeçmemiz dileklerimle. 

Çok anlamlıydı, teşekkürler superisi.

Elde oldukları ile mutlu olmak,işte hikayenin özü burda...Her zaman söylemişimdir,daldaki güvercinden çok,elimdeki şerçeyi önemserim::)

su perisi' Alıntı:
Elde oldukları ile mutlu olmak,işte hikayenin özü burda...Her zaman söylemişimdir,daldaki güvercinden çok,elimdeki şerçeyi önemserim::)

Aklın yolu bir :)

Serçeyi önemsersek mutlu oluruz zaten, güvercini düşünecek olursak, acılarla geçer ömrümüz.

Allah'ın verdikleriyle yetinmeliyiz ve şükretmemiz lazım..
daha çok şeyler isterken azından da oluruz.
Paylaşım için teşekkürler.

elbette elimizdekilerin kıymetini bilmeli ve şükretmeliyiz ama hayallerimiz sınırlayarak kendimizi yerimizde saydırmamalıyız befa bence

çünkü evet bazı şeyler bizim dışımızda kaynaklanır ama yinede yola devam dimi.....

koyu yerlerdeki koyu yazıları okumakta zorlandım
ne çok şikayet ediyorum de mi ? muhteşem bir yazı teşekkürle su perisi

Bir çok hayalci insanların veya hayallerinin peşinden koşan insanların sonu hüsran olmuştur.hayalden ziyade gerçekçi olma taraftarıyıf.

ölüdeniz' Alıntı:
Bir çok hayalci insanların veya hayallerinin peşinden koşan insanların sonu hüsran olmuştur.hayalden ziyade gerçekçi olma taraftarıyıf.

bu konuda sana katılamıycam Nihat :-\

Çünkü hayal kurmak insanları hareketi geçirir. Hedeflere ulaşmada yardımcı olur.Keza bende gerçekçilikten yanayım fakat hayal kurmak bu kadar önemsiz değil hayatımızda.

insan elindekinin kıymetini kayberince anlar, kaybetmeden anlamalı ve mutlu olmalıyız. Sahip olmadıklarımıza üzülmek yerime, olduklarımıza mutlu olmalıyız.
Teşekkürler Su perisi, çok güzeldi ;)

Gülşah' Alıntı:
ölüdeniz' Alıntı:

bu konuda sana katılamıycam Nihat :-\

Çünkü hayal kurmak insanları hareketi geçirir. Hedeflere ulaşmada yardımcı olur.Keza bende gerçekçilikten yanayım fakat hayal kurmak bu kadar önemsiz değil hayatımızda.

Hayalin sınırı yok gülşah sadece kendimizi avuturuz.hani bir söz var olmayacak duaya amin denmez

Hayal insanların çaresizlik içinde sığındığı bu cümleye karşıyım.örnek verecek olursam insanlar çok korktuğu zaman allahım sen bana yardım et der bu da bir hayalden ibarettir. :)

Geri