Cσ∂єx' Alıntı:
İlginç bir listeden öte ; iyi fikir.
Kesinlikle yapılmalı ve denenmeli...
Teşekkürler.
+1 dedikten sonra;
şöyle bir düşündümde... benim mutluluk listem sanırım çok uzun...

"Bu kadar basit şeyden mi mutlu oldun yani?" sözü ise çok sıkça duyduğum bir söz.
Ne mutlu bana durumu! : )
Polyanna falan filan değilim, hatta bu saçmalığa gerçekten inanmadığım hemen hemen tüm mesajlarımda vardır, ama geçen gün kendime güldüm.
Yıllar önce Polyana okurken, odasına astığı kristal camların güneşin yansımasıyla odasında renkleri izlemesine ve bununla mutlu olmasına, "hadi canım..." diyerek saçma bulmuştum ama, bu yıl kızımın bana hediye ettiği, çok severek taktığım kristal kolyeme güneş vurduğunda çevremde ışıkların oynaşmasından o kadar çok keyif aldım ve mutlu oldum ki, bu harika armağan için hergün teşekkür ediyorum kızıma.

Özellikle, sevdiğim kişi/kişilerle plansız kaçamaklarım ve bana yaşattığı mutluluklar...
Ve sevebilme...
Sevgi öylesine hoş bir şey ki, sadece insana/insanlara duyulan sevgi değil, bir şairin sesinden kendi şiirini dinlemek, sevdiğiniz bir şarkıya eşlik etmek ve hatta dans etmek, sevdiğiniz bir filmi tekrar tekrar izlemek...
Her yanımız mutsuzken, belki bencillik gibi gelebilir ama, benim inancım odur ki, biz herşeye rağmen keyif alacağımız şeyleri yapmakta ısrarcı bir toplumun bireyleriyiz ve belki de bundandır hep güleryüzlü, sıcakkanlı kişiler olarak adlandırılmamız.