....Mutluluğun sırrı bulundu....

su perisi

Kullanıcı
1. Hedeflerin olsun ve hic pe$lerini birakma
1xe4.jpg

2.Yuzunden gulumsemeni eksik etme
2sb8.jpg

3.Mutlulugunu ba$kalariyla payla$
3cu1.jpg

4.Ihtiyaci olanlara yardim et
4bt6.jpg

5.Icindeki yaramaz cocugu kaybetme
5pe3.jpg

6.Senden farkli insanlarla da iyi gecinmeyi bil
6cj0.jpg

7.Espri anlayi$ini kaybetme
7od6.jpg

9.Affetmeyi ogren
9gj1.jpg

10.Az sayida ama gercek dostlar edin
10cg9.jpg

11.Ekip cali$malarinda aktif ol
11ro7.jpg

Güzel görüntüler ama neden anlamlı cümleler kullanılırken hayvan resimlerini koymuşlar bir türlü anlamıyorum

teşekkürler su perisi bunlar  çok şekerler 

Güzel görüntüler ama neden anlamlı cümleler kullanılırken hayvan resimlerini koymuşlar bir türlü anlamıyorum
onlarda sistemin bir parçası bir de onlardan da insanlar çok şey öğrenebilir diye düşünüyorum  ;)

syn' Alıntı:

onlarda sistemin bir parçası bir de onlardan da insanlar çok şey öğrenebilir diye düşünüyorum  ;)

Yani sende aristo'nun söylediği ''insan düşünen bir hayvandır.''gibi diyiyorsun  ;)

Alıntı sahibi: syn üzerinde Bugün  17:43:03

Alıntı

Yani sende aristo'nun söylediği ''insan düşünen bir hayvandır.''gibi diyiyorsun  ;)

Hayır ben Aristo'nun söylediği gibi değil de yaptığı gibi gözlem yapıyorum  ;)

syn' Alıntı:

Alıntı
onlarda sistemin bir parçası bir de onlardan da insanlar çok şey öğrenebilir diye düşünüyorum   ;)

Yani sende aristo'nun söylediği ''insan düşünen bir hayvandır.''gibi diyiyorsun   ;)

Aferim sana devam et doğru yoldasın ;)

syn' Alıntı:

Alıntı
onlarda sistemin bir parçası bir de onlardan da insanlar çok şey öğrenebilir diye düşünüyorum   ;)

Yani sende aristo'nun söylediği ''insan düşünen bir hayvandır.''gibi diyiyorsun   ;)

Bak Eflatunda ne demiş bu konuda...

-İnsan tüysüz yaratılmış bir hayvandır! dedi..Sonra dönemin Sinoplu Diyojen bir tavuk yakaladı kanatlarını yoldu ve Eflatun'a götürdü....

-Bak senin tarifindeki insan şekli bu! dedi... Bunun üzerine Eflatun,insanı yeniden tanımladı:

-İnsan tügsüz,iki ayaklı,yassı düz tırnaklı bir hayvandır! dedi...
İnada bak ya!
Hiç bir hayvan bu kadar inaççı olamaz..daha bir şey söylenir mi?

Bu felsefe adamları neden insanları sürekli hayvanlarla eşleştirme çabalarına girmişler ki.. ???
Oysa hayvanlarlan en büyük farkımız,aklımızı kullanabiliyor olmamızdır....

Alıntı sahibi: syn üzerinde Bugün  18:05:01
Alıntı

Alıntı
onlarda sistemin bir parçası bir de onlardan da insanlar çok şey öğrenebilir diye düşünüyorum    ;)

Yani sende aristo'nun söylediği ''insan düşünen bir hayvandır.''gibi diyiyorsun    ;)

Aferim sana devam et doğru yoldasın  ;)

:P

Bak Eflatunda ne demiş bu konuda...

-İnsan tüysüz yaratılmış bir hayvandır! dedi..Sonra dönemin Sinoplu Diyojen bir tavuk yakaladı kanatlarını yoldu ve Eflatun'a götürdü....

-Bak senin tarifindeki insan şekli bu! dedi... Bunun üzerine Eflatun,insanı yeniden tanımladı:

-İnsan tügsüz,iki ayaklı,yassı düz tırnaklı bir hayvandır! dedi...
İnada bak ya!
Hiç bir hayvan bu kadar inaççı olamaz..daha bir şey söylenir mi?

Bu felsefe adamları neden insanları sürekli hayvanlarla eşleştirme çabalarına girmişler ki..  ???
Oysa hayvanlarlan en büyük farkımız,aklımızı kullanabiliyor olmamızdır....

belki benzetecek başka bir şey bulamamışlardır  ;) anlarsın ya o dönemde robot filan da yoktu  :D

Geri