MSN Messenger GÜNCEL ve GÜVENLİ siteden indirme

• Konbuyu başlatan Emre Y
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Emre Y tarafından oluşturulan MSN Messenger GÜNCEL ve GÜVENLİ siteden indirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,202 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı MSN Messenger GÜNCEL ve GÜVENLİ siteden indirme
Konbuyu başlatan Emre Y
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Emre Y
E

Emre Y

Arkadaşlardan bağzıları 'Nasıl güncelleye bilirim?' yada hangi 'siteye güveneceğim?' gibi sorular oluyor.Microsoft yapımı olan her ürünü Microsoft Live sitelerinden indirmenizi tavsite ediyorum.

Bildiğiniz gibi MSN Messenger bir Microsoft yapımıdır. En güvenli ve en güncel sürümlerinizi indirebileceğiniz sitesi ( başka sitlere güvenmiyorsanız ) Microsoft'un kendi sitesidir.  ;)

Özellikleri ve güncel sürümler hakkında bilgi almak için BURAYA tıklayın
İndirme bölümü isterseniz BURAYA

Resimli Anlatım :
MSN Messenger indirme bölümüne girdik.Hemen önümüze çıkan sayfada 'KARŞIDAN YÜKLE' butonuna tıkladık.

Ardından önümüze çıkan sayfada Dosyayı nereye kaydetmeniz istediği çıkar.Onda isterseniz ( ÇALIŞTIR ) isterseniz ( FARKLI KAYDET - Kaydedilecek yer ) diyerek işleminizi gerçekleştirin.

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırdığınızda Önünüze çıkan menüde

Tüm boş kareleri seçin. yada isterseniz size lazım olan MSN Messenger prgramlarını seçip kurmanızı sağlayabilirsiniz. Bende kurulu olduğu için kutucuklarım ONAYLI olarak göstermekte.Yukardaki Boş olan kutucuk gibi görünecek sizinkiler. (yeni kuracak olanlar)
Seçtikten sonra YÜKLE sekmesine tıklayarak Yüklemenizi gerçekleştirin.

Dikkat: Yükleme esnasında çalışan tüm programlarınızın kapalı olmasını tavsiye ederim.

Yükleme biraz uzun sürebilir ( MODEM Diğer adıyla ADSL hızınıza göre değişir ) yükleme bittikten sonra karşınıza

Sizde daha farklı göstere bilir ! DEVAM butonuna tıklayarak devam diyelim.

ve son olarak KAPAT diyerek MSN Messenger Programımızı kurmuş oluyoruz  ;)

Yapamadıklarınız varsa tavsiye ederim.

haaa. Birde MSN PLUS eklentisini kullanmak isteyen arkadaşlarım http://www.msgplus.net/ Adresinden TÜKÇE ve güncel sürüm elde edebilirler. ( Virüs veya trojen içermemektedir )

Hoşkaçalın  8)

E

Emre Y

teşekkür ederim abi  8) biraz zor oldu ama işallah arkadaşlara yararlı birşey yapmıştırım  :)

H

hayalhane

evet teşekkürler
bencede zor olmuştur
link koymak ve resimle anlatmak zahmetli :)

E

Emre Y

hayalhane' Alıntı:
evet teşekkürler
bencede zor olmuştur
link koymak ve resimle anlatmak zahmetli :)
teşekkürler  ;) rahatça anlaşılabilmesi için biraz zorlandım hepsi bu  :D

H

hayalhane

gerçekten çok teşekkür ederim
emeğinize sağlık : )

H

hayalhane

Emre Y' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
gerçekten çok teşekkür ederim
emeğinize sağlık : )
teşekkür ederim yorumlar için  ;) özgür abi sabitler die düşünmüştüm ama neyse  :D
sana bişi deyim bak konuları güzel yapacam diyosun çok güzel
ama kendini çok yorma
sonra bıkarsan Allah korusun açtığın konular çok güzel snra mahrum kalırız  ;D ;D ;D

H

hayalhane

bişey daha söleyecem ben pc ye bugün format attım burdan indirdim mns yi sadece burdan virüs çıkmadıu çok teşekkürler Allah razı olsun :) :)

E

Emre Y

hayalhane' Alıntı:
bişey daha söleyecem ben pc ye bugün format attım burdan indirdim mns yi sadece burdan virüs çıkmadıu çok teşekkürler Allah razı olsun :) :)
Çıksada Microsoft'a bildiri yapabilirsiniz.Gerçi çıkacağı %1 bile yok ama  ;D Microsoft adı üstünde  :-[

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Akşam dönüşte ayrıntılarına bakıp indireceğim..
Messengerin son sürümünü kullanıyorum ve hata veriyor kaynagını bilmediğim bir hata...Bu gün aklımdan geçirdim,tekrar hata vermeden yeni bir sürümünü ekleyim ama güvenilir bir yerden diye... :)

E

Emre Y

Su Perisi' Alıntı:
Akşam dönüşte ayrıntılarına bakıp indireceğim..
Messengerin son sürümünü kullanıyorum ve hata veriyor kaynagını bilmediğim bir hata...Bu gün aklımdan geçirdim,tekrar hata vermeden yeni bir sürümünü ekleyim ama güvenilir bir yerden diye... :)
hatayı buraya bildirirsen yardımcı olurum

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Htayı kayıt etmiştim ama sonra silmişim..Çöpüde karıştırdım yok:) O zman şöyle yapalım,programı hem indirmek istiyorum,hem istemiyorum..Kota meselesi olunca indirmeden halledebilirsem daha çok sevinirim messengerim zaten son sürüm 9.0 memnunum ama arada hata vermese daha çok sevinecegim...

Bir sonraki hata verene kadar indirmeyeceğim..İlk hata verdigin de ve sorunu halledemediğimizde adresi biliyorum,kotayı düşünmeden "indir" butonuna tıklayacağım...
Teşekkürler Emre,yine güzel  ve bir o kadarda zahmet vermişsin..Pc ile ilk tanışan arkadaşlar için çok ayrıntılı bir açıklama olmuş...

E

Emre Y

Su Perisi' Alıntı:
Htayı kayıt etmiştim ama sonra silmişim..Çöpüde karıştırdım yok:) O zman şöyle yapalım,programı hem indirmek istiyorum,hem istemiyorum..Kota meselesi olunca indirmeden halledebilirsem daha çok sevinirim messengerim zaten son sürüm 9.0 memnunum ama arada hata vermese daha çok sevinecegim...

Bir sonraki hata verene kadar indirmeyeceğim..İlk hata verdigin de ve sorunu halledemediğimizde adresi biliyorum,kotayı düşünmeden "indir" butonuna tıklayacağım...
Teşekkürler Emre,yine güzel  ve bir o kadarda zahmet vermişsin..Pc ile ilk tanışan arkadaşlar için çok ayrıntılı bir açıklama olmuş...
birşey anlamadım ama neyse.Siz bilirsiniz. İyi çalışmalar.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Resimli anlatacaktım diyorum:)

Bir ara hatayı verdiginde ekranın resmini çekmiştim sormak için..Onu çöpe atmıştım sonra sorunu halledemeyince..Onu aradım bulamadım..Bir dahaki sefere yine o ekran çıkarsa karşıma resmi çekip eklerim yazmaktan kolay geliyor da bana :)

Şimdi anlatabilidim mi?

E

Emre Y

Su Perisi' Alıntı:
Resimli anlatacaktım diyorum:)

Bir ara hatayı verdiginde ekranın resmini çekmiştim sormak için..Onu çöpe atmıştım sonra sorunu halledemeyince..Onu aradım bulamadım..Bir dahaki sefere yine o ekran çıkarsa karşıma resmi çekip eklerim yazmaktan kolay geliyor da bana :)
Şimdi anlatabilidim mi?
evet şimdi anladım  :D ay aptal gibiyim bugün hiç bişi anlamıyorum  :-\ :'( sıkıntılarım varda özür dilerim  ::) :'(

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben anlatamadım ondandır,resimli deyince bak hemen anladın...Gelsin sorun resmeder getirim :)

H

hanedeyim

emeğine sağlık bilmiyen arkadaşlara yardımı dokunur kesinlikle