mrb.

• Konbuyu başlatan kukuleta
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde kukuleta tarafından oluşturulan mrb. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,304 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı mrb.
Konbuyu başlatan kukuleta
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan alicaan
K

kukuleta

Kullanıcı
9 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
adım bünyamin. bende kendimi geliştirmek adına baya bi sitelere girdim kendimi burda buldum. benimde bi kaç sorunum var kendime göre . gecitiğimiz yıl 4. girşimde üniversiteye yerleştirildim. bundan onceki calişmalarimda (tabi ne kadar çalişmak denirse ) hiç böyle olmamiştim. sanırım kendi gerceklerimle yüzleşemiyorum. bazı şeylerin farkındayım fakat düzeltmek için uygulamaya geçemiyorum  :S  alınganlık , özgüven, karşilikli konuşma gibi ciddiye aldığım sorunlarım var sanırım nasıl yardım alabilirim :s  özellikle bu üçü için hangi kitapları önerebilirsiniz? okuduysanız bile teşekkürler.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hoşgeldin Bünyamin.

..bazı şeylerin farkındayım fakat düzeltmek için uygulamaya geçemiyorum :S alınganlık , özgüven, karşilikli konuşma gibi ciddiye aldığım sorunlarım var sanırım nasıl yardım alabilirim
Sitede bunlarla ilgili bir çok yazı var. İstersen bir göz at.. :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Günaydın Bünyamin.
Hoşgeldin aramıza. :)

Bu konuda bir çok kitap var ama şuna inanırım,herkez aynı kitaptan aynı keyfi,aynı bilgiyi alamaz.
Artık bir çok kitapçılarda raflar ayrılmış durumda.Kişisel Gelişim bölümündeki raflardan yazım dili kendine en yakın kitaplardan faydalanabilirsin.
Ayrıca sitemizde bu konuda bir çok paylaşım ve yorum var bunlardan ve ınternetten yararlanabilirsin.

Kitap olarak Mümin Sekmen,Doğan Cüceloğlu gibi kitaplardan da başlayabilirsin. :)

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
hoşgeldiniz

K

kukuleta

Kullanıcı
9 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
hoşbulduk..!
kitap önerileriniz icin tesekkür ederim. siteye de gözatmadan yazdım simdi atcam tesekkür ederim.