Minibüsten Aşağı Tükürmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan senarist081
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

senarist081

Barbaros bulvarında olmuş bir olay...

Arkadaşlarla öyle Barbaros bulvarında yürüyorduk. Bir anda yanımızdan son sürat bir minibüs geçti. Biz 'Freni patladı' filan demeye kalmadan, minibüs kafadan elektrik direğine bindirdi.
Hemen koştuk, yardım edelim diye.

Minibüse ulaştığımızda manzara şuydu: Yolcuların kiminin kası açılmıs, kiminin dudağı patlamış... Dağılmış vaziyetteler yani.

Ama bir tuhaflık var. Çünkü o hallerine rağmen, gözlerinden yaşlar gelecek şekilde gülüyorlar.

Biz ne yapacağımızı şaşırdık.

'Ne oldu?' diye sorduk.Bir iki tanesi, güçlükle
'Şoför, şoför...'

diyebiliyor ama yine gülmeye başlıyorlar. Bu sarsıcı manzaranın aslını öğrenebilmek için 2-3 dakika geçmesi gerekti.

Meğer şoför, tükürürken minibüsten düşmüş.Hani, bizim şoförlere özgü, giderken kapıyı açıp dışarı tükürme hareketi vardir ya.

Baba, dengeyi tutturamamış, tükürükle beraber, gümbürt aşagı düşmüş.Minibüs de kontrolden çıkıp direğe bindirmiş.."

http://www.mizahdelisi.com/komikyazi.htm adlı siteden alınmıştır.

Ben teşekkür ederim,ben de koptum senin gibi...Sakaryalıyız sanırım,komşuyuz desene,aramızda iki saat var yok..

beni bu halimle gülme krizine soktun ya Allah ne muradın varsa versin hemşerim... teşekkürler...

Daha önce okumuş olanlar için not: Bilindik bir hikayedir.

Ben gülemedim buna:( Oldumolası yerlere tükürenleri sevemedim, bunda da gülünecek bir şey gerçekten bulamadım, özür dilerim:(

Yere tükürmenin iğrençliğini mi tartışsak; bu iğrençliği daha da katmerleştiren şoförün yaptığını mı tartışsak; yoksa bu yapılanlara gülen yolcuları mı tartışsak, ne dersiniz?? Zynep'e katılıyorum; her ne kadar şekil olarak komik görünse de, gülemiyorum...

Geri