MÍLLET VEKÍLÍ VE ASLI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hurigül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hurigül

Kullanıcı
üzerinde ki kıyafet ve davranışlarında köyden geldiği belli olan bir adam son dakikada yetiştiği trene binmiş,bindiği vagonlar dolu olduğu için oturacak yer bulamamış,diğer vagonları tek tek dolaşmış hepsi dolu...tam umudunu kestiği bir sırada vagonlardan birinin boş olduğunu görmüş ve"milletvekillerine aittir" yazısını
farketmeden oturmuş...,az sonra biri gelmiş ve adama çıkışmış"ne işin var burda,çabuk kalk! burası benim yerim!  "nerden senin oluyomuş parasını verip biletimi aldım"  "bak arkadaş şu levhaya dikkat etsene burada"milletvekillerine aittir" yazıyor.ben milletvekiliyim sen kimsin.. "hadi ordan be! sen vekilsen ben aslıyım..milletin aslı varken vekilin ne işi var..!!! :D :D :D :D

bir not da benden:)**bu fıkrayı yazan vatandaşımız belli ki çoook uzun süre önce yazmış...trene,toplu taşıma aracına binen vekil mi kaldı ALLAH aşkına*** :D

Evet bence'de binmeli .

Size bir sey sormak istiyorum . Resim gönderemiyorum acaba neden..bir sorunmu var o bölümde ,yoksa benim makinadami ? anlayamadim. tesekkürler.

Bende yollayamıyorum.. Yani baktım ama nası olcak bi fikrim yok. Kod mu yazıcaz oraya napıcaz bilmiom  ;D

Teşekkürler efendim.. Ama zaten ben misafirim :D Diğer arkadaşımız yararlanabilir inşallah :)

öhöm  ;D isteyen yararlansın tabii

konuya gelirsek bende günümüzde bir milletvekilinin toplu taşıma aracına bineceğini sanmıyorum...

Yılmaz Morgül Belediye Otobüsüne binip yeni çıkan kasedinden bi parça okumuş :D  ;D

iyi ki o otobüste değilmişim öyleyse.. ;D neyse onunda mutlaka sevenleri                          vardır...

sesi olduğunu kabul ediyorum ama birşeyler eksik...yada şöyle diyeyim tarzı bana uymuyor...neyse milletvekillerinden yılmaz morgülün müziğine geldik  ;D..konuyu daha fazla dağıtmayalım en iyisi :dedikodu

Geri