MÍLLET VEKÍLÍ VE ASLI

• Konbuyu başlatan hurigül
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde hurigül tarafından oluşturulan MÍLLET VEKÍLÍ VE ASLI başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,395 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı MÍLLET VEKÍLÍ VE ASLI
Konbuyu başlatan hurigül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mvö_4ever
H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
üzerinde ki kıyafet ve davranışlarında köyden geldiği belli olan bir adam son dakikada yetiştiği trene binmiş,bindiği vagonlar dolu olduğu için oturacak yer bulamamış,diğer vagonları tek tek dolaşmış hepsi dolu...tam umudunu kestiği bir sırada vagonlardan birinin boş olduğunu görmüş ve"milletvekillerine aittir" yazısını
farketmeden oturmuş...,az sonra biri gelmiş ve adama çıkışmış"ne işin var burda,çabuk kalk! burası benim yerim!  "nerden senin oluyomuş parasını verip biletimi aldım"  "bak arkadaş şu levhaya dikkat etsene burada"milletvekillerine aittir" yazıyor.ben milletvekiliyim sen kimsin.. "hadi ordan be! sen vekilsen ben aslıyım..milletin aslı varken vekilin ne işi var..!!! :D :D :D :D

bir not da benden:)**bu fıkrayı yazan vatandaşımız belli ki çoook uzun süre önce yazmış...trene,toplu taşıma aracına binen vekil mi kaldı ALLAH aşkına*** :D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Millet vekili da trenede bincek gerekirse..  ;)

H

hurigül

Kullanıcı
13 Kas 2009
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Evet bence'de binmeli .

Size bir sey sormak istiyorum . Resim gönderemiyorum acaba neden..bir sorunmu var o bölümde ,yoksa benim makinadami ? anlayamadim. tesekkürler.

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Bende yollayamıyorum.. Yani baktım ama nası olcak bi fikrim yok. Kod mu yazıcaz oraya napıcaz bilmiom  ;D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Teşekkürler efendim.. Ama zaten ben misafirim :D Diğer arkadaşımız yararlanabilir inşallah :)

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
öhöm  ;D isteyen yararlansın tabii

konuya gelirsek bende günümüzde bir milletvekilinin toplu taşıma aracına bineceğini sanmıyorum...

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Yılmaz Morgül Belediye Otobüsüne binip yeni çıkan kasedinden bi parça okumuş :D  ;D

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yılmaz morgül milletvekili oldu da haberim mi yok.. :D

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Ünlü ya hani o bakımdan.. Korkmadan binebilmiş.. Otobüste mini bi konser vermiş  ;D

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
iyi ki o otobüste değilmişim öyleyse.. ;D neyse onunda mutlaka sevenleri                          vardır...

M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
sesi olduğunu kabul ediyorum ama birşeyler eksik...yada şöyle diyeyim tarzı bana uymuyor...neyse milletvekillerinden yılmaz morgülün müziğine geldik  ;D..konuyu daha fazla dağıtmayalım en iyisi :dedikodu

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Adam kamerayı gördüğü yerde şınav çekio  ;D  ;D 
Tamam tamam sustum  :sus

M

mvö_4ever