Mezardan mesajınız var

• Konbuyu başlatan agokalper
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde agokalper tarafından oluşturulan Mezardan mesajınız var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,968 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Mezardan mesajınız var
Konbuyu başlatan agokalper
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M
A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Artık öldükten sonra da sevdiklerinize mesaj yollayabilirsiniz!

Yeni bir mesaj servisi, siz öldükten sonra mesajlarınızı sevdiğiniz insanlara ulaştırmak için hizmete girdi.

Bu hizmet, insanların ölmeden önce yazdıkları e-postaları ölümlerinden sonra sevdiklerine ulaştırıyor.

Vasiyet ya da sigorta detayları gibi önemli belgeler de bu servis kapsamında ilgili kişilere ulaştırılabiliyor.

Son Mesajlar Kulübü'nün organizatörleri, olayın kesinlikle korkunç bir durum olarak algılanmaması gerektiğini, amacın sevdikleri insanları kaybetme nedeniyle oluşan travmayı ve acıyı hafifletmek olduğunu belirtiyor.

Kulübe üye olan bir kişi, 100'e kadar e-posta yazabiliyor. Bu e-postalar kişilerin ölümünden sonra daha önce belirledikleri zamanlarda, yakınlara, eşlere ya da çocuklara gönderiliyor.

Son Mesajlar Kulübü her üyesine güvenli ve özel bir kasa veriyor. Burada saklanan mesajlar daha sonra belirlenmiş alıcılara özel olarak yollanıyor.

Bu e-postalar, son bir aşk mektubu, geride kalan birine nasihat, talimat listesi, mali durum bilgisi ya da hayat sigortası ayrıntıları olabiliyor.

Mesajlara, fotoğraf, video ve belgeler de eklenebiliyor. Cambridgeshire'da yaşayan 63 yaşındaki Simon Gilligan kulübe üye olanlardan ve eşine, çocuklarına ve dostlarına ölümünden sonra yollanmak üzere mesajlar yazmış.

Gilligan, "Kendi ölümlülüğünüzle yüz yüze gelmek gerçekten tuhaf bir duygu. İlk başta, bunun biraz korkunç olabileceğini düşündüm, fakat sonra iyi bir fikir olduğunu ve ben artık yokken sevdiklerimin benden mesaj almasının güzel olacağını farkettim" diyor.

Gümüş paketle 75 dolara ve altın paketle de 318 dolara üye olunabiliyor.

Servis İngiltere'de hizmete girdi, ama kısa zamanda popüler olarak başka ülkelere de yayılması bekleniyor.