MERHABALAR :)

• Konbuyu başlatan Semiha Emine
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde Semiha Emine tarafından oluşturulan MERHABALAR :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,477 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı MERHABALAR :)
Konbuyu başlatan Semiha Emine
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan tornado_53
S

Semiha Emine

Kullanıcı
28 Ağu 2012
En iyi cevaplar
0
0
Bir klasikle başlamalıyım diye düşündüm. Merhaba ben yeni katıldım aranıza.. Paylaşımlarınızda çok güzel ve meraklandırıcı konulara değinmişsiniz.. İyi anlaşmak dileğiyle.. Saygılar :)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Semiha Emine' Alıntı:
Bir klasikle başlamalıyım diye düşündüm. Merhaba ben yeni katıldım aranıza.. Paylaşımlarınızda çok güzel ve meraklandırıcı konulara değinmişsiniz.. İyi anlaşmak dileğiyle.. Saygılar :)
Merhaba...
ve hoşgeldiniz

;)

T

tornado_53

Kullanıcı
24 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Hoşgeldin Semiha. Bu sitede bulunduğun müddetçe beyin fırtınası içerisinde olacaksın.  :)

Ç

çiğdem.s

Kullanıcı
25 Eyl 2012
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
merhaba ben yeni üye oldum bu sene 12. sınıfım ticaret lisesinden mezun olucam Allah' ın izniyle üniversitede hangi bölümü okumam gerekiyor ve puanları çok yüksek mi ? yardımcı olursanız sevinirim.

T

tornado_53

Kullanıcı
24 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Rize
Hangi bölümü okuman gerektiğine kendine şu soruyu sorarak kendin karar vermelisin:
1) Ben hangi konuda yetenekliyim? Kendini yetenekli gördüğün meslekte çalışırsan ömrün boyunca o işte huzurun yerinde olur. Çünkü işini severek yaparsın. Bu da seni o işte en başarılı kişi yapar.

Ben 1.sınıftayken hocalardan biri bize şu soruyu yöneltmişti: Bu bölüme kimler isteyerek geldi? (Elektrik Müh.)
100 kişiden sadece 5 kişi elini kaldırmıştı.

Doğru tercihi yaparsan sen de o 5 kişiden biri olursun. Okurken de eğlenirsin.  ;)