Merhabalar

• Konbuyu başlatan simgus
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde simgus tarafından oluşturulan Merhabalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,159 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Merhabalar
Konbuyu başlatan simgus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
S

simgus

Kullanıcı
4 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Yaklaşık 3 sene önce ağır bir depresyon geçirdim.başta çok ağır ilaçlar kullandım.sonra bıraktım ilaçları rahatsızlığım tekrarladı tabi..yine bir psikiyatriste gittim daha hafif ilaçlar kullanmaya başladım. fakat ilaç kullandığım sürece çok oyunlara geldim.ilaçlar bazı şeylerin farkına varılmasına engel oluyormuş anladım..yaklaşık 5 gündür ilaç kullanmıyorum ve zaten bu süre zarfında düşünmeye başladım ve bana yapılan oyunların kötülüklerin farkına vardım..

herşeyden önce insanların çok kıskanç olduğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum..oturduğum çevrede ve eğitim görmüş olduğum okullarda çok yanlış insanlarla arkadaşlık ettim..şimdi ise kendimi eve kapattım o insanların hiç birisiyle görüşmeme kararı aldım.aşırı şüphecilik ve kuruntularım oluyor tabi ilacı bıraktığım için.bazı arkadaşlarım doktor kontrolünde bırakmam gerektiğiini söylüyorlar fakat öylesine kuruntuluyumki doktoruma bile güvenmiyorum.bu bir süreç ve ben bunun farkındayım..yardımlarınızı bekliyorum.sevgiler..

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin Simgus ;)
Ağır bir depresyon geçirmene sebep olan şey ne bilemiyorum ama 3 sene sürmesi epey zor şeyler yaşadığının göstergesi
İyileşmek için çabala ve forumdan ayrılma
Mutlaka kendini iyi hissetmene sebep olacak paylaşımlar vardır :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
simgus' Alıntı:
herşeyden önce insanların çok kıskanç olduğunu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum..oturduğum çevrede ve eğitim görmüş olduğum okullarda çok yanlış insanlarla arkadaşlık ettim..şimdi ise kendimi eve kapattım o insanların hiç birisiyle görüşmeme kararı aldım.aşırı şüphecilik ve kuruntularım oluyor tabi ilacı bıraktığım için.bazı arkadaşlarım doktor kontrolünde bırakmam gerektiğiini söylüyorlar fakat öylesine kuruntuluyumki doktoruma bile güvenmiyorum...
Sevgili simgus..
Neden budenli  psikoloji bunalıma düştün bilemiyorum ama ...
Şu an yorumunu okuduğumda gerçekten çok üzüldüm...
(Bu işi uzmanları daha iyi bilir ama) kullanmış olduğun depresyon ilaçlarını birden bırakmak yerine yavaş yavaş doktor kontrolünde bırakman gerekiyor...Evet riyakar -kıskanç ,kötü ruhlu insanlar oldukça fazla olsada...
Ancak güvenilebileceğin güzel ruha sahip doğru düşünebilen iyi insanlarında olduğunu unutma neolur.
Yaşama daha olumlu bakmaya çalıştığın taktirde güvenebileceğin gerçek arkadaş ve dostlaın kesinlikle olacaktır...
Üzülme sakın ve yeterki iste bu zor dönemide atlatacaksın.. Biraz daha gayret etmeli  mücadeleyi bırakmamalısın...
Gerçekten doğru adrestesin ve aramıza hoş geldin ...
Sevgiler

S

simgus

Kullanıcı
4 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
çok teşekkürler yorumlarınız için ilk mesajımı iki gün önce atmıştım.. ve şu an şüphecilik ve kafamdaki düşüncelerden tamamen sıyrıldım..sanırım terapi alıcam yinede.sağolun:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
simgus' Alıntı:
çok teşekkürler yorumlarınız için ilk mesajımı iki gün önce atmıştım.. ve şu an şüphecilik ve kafamdaki düşüncelerden tamamen sıyrıldım..sanırım terapi alıcam yinede.sağolun:)
Sevgili Simgus..

Bak bu güzel haberdi..
Rahat ol ve lütfen kendin fazla sıkıp üzme  ...Yararlı olacağını düşünüyorsan eğer terapide alabilirsin...
Bak bizim burada çok güzel paylaşımlar var düzenli takip edersen kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacaktır...