Merhabalar

• Konbuyu başlatan sürmenaj
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde sürmenaj tarafından oluşturulan Merhabalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,898 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Merhabalar
Konbuyu başlatan sürmenaj
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
S

sürmenaj

Kullanıcı
8 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
6
Bursa
Merhaba arkadaşlar.

Sitenize bir arama sonucu tesadüfen rastladım. İçerik bazında biraz gezinti yaptıktan sonra ne kadar güzel bir yer olduğunu anlamam uzun sürmedi ve üye olmaya karar verdim. Umarım beni de aranıza kabul edersiniz...  :)

Foruma Bursa'dan katılıyorum ve herkese iyi forumlar diliyorum...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili sürmenaj:)
Evet kaliteli güzel bir ortamdasın...
Sormaya ne gerek tabii ki katılabilrsin ,aramızda hepinize yer var ...Çünkü hepinizi çok önemsiyor ve fikirlerinize değer veriyoruz...
Hoş geldin.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Sürmenaj:)Pek çok üyemizin yaptığı gibi bir selam verip kayıplara karışmaman gerçektende güzeldi.
Seni aranızda görmek sevindiriciydi.
Yorumlarını zevkle okuduğumuzu belirtmek isterim.
Teşekkürler

S

sürmenaj

Kullanıcı
8 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
6
Bursa
:)

Sayın yöneticim, öyle bir niyetim olsaydı en başta aranıza katılma isteğimi dile getirmezdim. Belki de konu açma gereği bile hissetmezdim. Bakacağıma bakar, çıkar giderdim. Amacım, olabildiğince kalıcı olaraktan kendimi geliştirmeye çalışmak, başka arkadaşlara da bu konuda elden geldiğince yardım etmek.

Yorumlarım konusundaki düşüncelerinizden kıvanç duydum, bende teşekkür ederim. :)