merhabalar

• Konbuyu başlatan orhancesur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde orhancesur tarafından oluşturulan merhabalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,438 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı merhabalar
Konbuyu başlatan orhancesur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan superisi23
O

orhancesur

Kullanıcı
19 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Tüm dostlara merhaba,

Orhan Cesur Ben.
İstanbul Fatih te oturuyorum.
Bilgisayar Mühendisiyim.
Okul dönemi süresinde bir kurumda öğretmenlik yaptığımdan kendimi fazla geliştiremedim.
Şuan da iş aramaktayım fakat gördümki aslında kendimi geliştirmeliyim, çünkü mülakatlar olumsuz geçiyor hep. Bir kursa yazıldım yazılım geliştirme bölümüne, 1 ay sonra başlayıp 6 ay sürecek.
Hikayelerini okuduğum başarılardan birininde benimki olmasını istemektense asıl amacım kişilik olarak kendimi geliştirmek.
Çok para kazanmak zorunda hissetmiyorum kendimi.
26. yaşımdayım. aranızda kendimi geliştirebilmek ve faydalı yeni dostluklar kurabilmek umuduyla bulunuyorum.
Bana yardımcı olabilecek dostların mesajlarını beklerim. Neler yapmam nerden başlamam gerek, bu siteden en iyi şekilde nasıl yararlanılır bununla ilgili tavsiyelerinizi beklemekteyim.
Teşekkür Ederim.

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Hoşgeldiniz :)

Site içine ana bölümden, başlık altlarından açılan konulara ulaşabilir,bilgilerinizi paylaşabilir,yorumlarınızı yazabilirsiniz. :)

Keyifli paylaşımlar. :)

superisi23

superisi23

Kullanıcı
30 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldiniz. Güzel paylaşımlar dilerim.