MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE GELDİM

• Konbuyu başlatan muhasebeci_murat
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde muhasebeci_murat tarafından oluşturulan MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE GELDİM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,523 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı MERHABALAR ARKADAŞLAR BENDE GELDİM
Konbuyu başlatan muhasebeci_murat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kahvekeyfi
M

muhasebeci_murat

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
ISPARTA
MERHABALAR HERKESE BEN ÇOĞU ZAMAN ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞIYORUM...OLAYLAR KARŞISINDA AŞIRI DUYGUSUL DAVRANIYORUM VE ÇABUK YIKILIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİCEK VARMI

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Merhaba,öncelikle hoşgeldin...
Forumda sana yardımcı olabilecek bir çok konu var,okumanı tavsiye ederim ;)

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
merhaba hoşgeldiniz burda bi sürü kişisel gelişim yazıları var okur ve uygularsanız fayda görürsünüz diye düşünüyorum.iyi okumalar ;)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hoşgeldiniz :)

Sorunu bildikten sonra çözmek işin kolay kısmı.. Ebru'nun da dediği gibi bir çok konu var; Kişisel Gelişim Yazıları bölümünde. Dilerseniz bir gözden geçirin. :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Hoşgeldiniz. Size diğer arkadaşlarımın tavsiyelerini bende tekrar edeceğim.

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
hoşgeldin muhasebec arkadaşım senin yaşadıklarını yaşamaya insan var mı ki  :)
önce bi okumaya çalış yazılarını olmazsa birebir hepimiz destek olmaya çalışırız merak etme

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Hoşgeldin. Aynı şeyler bende de var. Özgüven eksikliği biraz ama fazla değil. Olaylar karşısında ben de çok duygusal davranırım, olmadan olmuş olacakmış gibi düşünür üzülürüm. Yıkılmalarım ise fiziksel sağlığımı bile bozar. Ama şikayetçi değilim. Benim karakterim bu. Kendimi böyle seviyorum, başkası olma kendin ol böyle çok daha güzellsiin.

N

nazarelif

Kullanıcı
22 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kastamonu
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzellsiin        ;D ;D ;D işte bu mutluluğun formülü

M

muhasebeci_murat

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
ISPARTA
aslında süregelen sorunlarımı ikini bir başılkta açtım okuyup yardım ederseniz...

K

kahvekeyfi

Kullanıcı
11 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
aslında yaşadıklarını kısmen her insan yaşıyordur eminim .. en iyi özgüveni olan bile iş bu durumu içinde çözmektir herşey beyinde biter arkadaşım :)