MERHABALAR HERKESE BEN ÇOĞU ZAMAN ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞIYORUM...OLAYLAR KARŞISINDA AŞIRI DUYGUSUL DAVRANIYORUM VE ÇABUK YIKILIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLABİCEK VARMI
Sorunu bildikten sonra çözmek işin kolay kısmı.. Ebru'nun da dediği gibi bir çok konu var; Kişisel Gelişim Yazıları bölümünde. Dilerseniz bir gözden geçirin.
hoşgeldin muhasebec arkadaşım senin yaşadıklarını yaşamaya insan var mı ki önce bi okumaya çalış yazılarını olmazsa birebir hepimiz destek olmaya çalışırız merak etme
Hoşgeldin. Aynı şeyler bende de var. Özgüven eksikliği biraz ama fazla değil. Olaylar karşısında ben de çok duygusal davranırım, olmadan olmuş olacakmış gibi düşünür üzülürüm. Yıkılmalarım ise fiziksel sağlığımı bile bozar. Ama şikayetçi değilim. Benim karakterim bu. Kendimi böyle seviyorum, başkası olma kendin ol böyle çok daha güzellsiin.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.