Merhaba

• Konbuyu başlatan YalnızAdam1
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde YalnızAdam1 tarafından oluşturulan Merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,360 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Merhaba
Konbuyu başlatan YalnızAdam1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
Y

YalnızAdam1

Kullanıcı
4 Mar 2013
En iyi cevaplar
0
0
Herkese merhaba :) Aslında siteyi uzun zamandır takip ediyordum özellikle zaman zaman kendimi kötü hissettiğimde girip önemli kararlar vermemi sağlayan sitelerden biriydi. Ancak bu gece fark ettim ki orada anlatılan şeylerde kişiden kişiye değişiyor ve ben sitede yaptığım çoğu ankette kendime uygun cevapları bulamıyorum. Sonra gözüm form butonuna takıldı ve biraz inceledikten sonra hemen üye oldum, aranıza katıldım tekrardan merhaba :)

E

emre-joseph

Kullanıcı
5 Mar 2013
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
kişisel gelişimle ilgili hep bi çalışma içindeydım ama yaklaşık 2 aydır bu çalşmalardan uzak kaldğmdan olsa gerek kendimi çok yanlz hissedıordum - yenı insanlarla tanşmak bişeyler paylaşmak yenı bi yerlere üye olmak gerektğnı düşündm - ilk senın yazını okudm - ve sitedeki ilk arkdşm oldun -- kabul edersen tabi:)) mutlulğ paylaşmak ümdyle..selametle...

Y

YalnızAdam1

Kullanıcı
4 Mar 2013
En iyi cevaplar
0
0
İlk mesajıma cevap yazan ilk kişi sensin bende seni arkadaşım belledim :) Bende aynı senin gibi düşündüğüm için üye oldum, bazı şeyleri insan tanımadığı yada tanımadığını düşündüğü insanlara daha kolay anlatır onlarla daha kolay dertleşir diye düşünüyorum umarım güzel bir paylaşım ortamı olur ve hepimiz kendimize birşeyler katabiliriz

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
YalnızAdam' Alıntı:
İlk mesajıma cevap yazan ilk kişi sensin bende seni arkadaşım belledim :) Bende aynı senin gibi düşündüğüm için üye oldum, bazı şeyleri insan tanımadığı yada tanımadığını düşündüğü insanlara daha kolay anlatır onlarla daha kolay dertleşir diye düşünüyorum umarım güzel bir paylaşım ortamı olur ve hepimiz kendimize birşeyler katabiliriz
Her ikiniz de hoşgeldiniz.

G

gamze38

Kullanıcı
25 Şub 2013
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
bende siteye yeni katılan ve çekirdekten kendini tekrar oluşturmaya çalışan ve her daim yardıma ihtiyacı olan bir vatandaşım ;) o zaman hepimiz hoş geldik :D

E

erbas45

Kullanıcı
22 Mar 2013
En iyi cevaplar
0
0
aydın
Merhaba;bende yeni katıldım, aranızda olmak çok güzel.