Hoş Geldinnn.. Ben de Hoş geldim herhalde çünkü bende yeni katılanlardanım .Aslında pek de yeni sayılmam Begenerek Takip ediyordum bu siteyi(yaklasık 2,5-3 yıl felan oluyor).Ama üye olmak aklıma gelmemişti .Çok çok çok teşekkür ediyorum bu sitede emegi geçen herkese..Muazzam bi site olmus.Emeğinize sağlık :
Herkese merhaba, bu guzel siteye az once katildim.Cekim yasasina cok inaniyorum.Bazi konularda halen zorlanmakla birlikte olumlu dusuncenin cok buyuk yardimi oldugundan eminim.Sevgili arkadaslar hepimizin dileklerinin en kisa zamanda gerceklesmesi dilegiyle..hoscakalin diyorum. Sevgiler.
Sevgili gençler Topluca selam vererek hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum... Gerçekten kaliteli güzel bir ortamdasınız...Bunun garantisini kendi adıma ben veriyorum... İyi sohbetler.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.