merhaba

• Konbuyu başlatan fiziklife
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde fiziklife tarafından oluşturulan merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,112 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı merhaba
Konbuyu başlatan fiziklife
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nakrat
F

fiziklife

Kullanıcı
5 Tem 2011
En iyi cevaplar
0
0
merhaba bende yenı katılanlardan bırıyım. Herşeyin başı inanmaksa bana buranın çok şey katacağına inanıyorum :p

G

GizTan

Kullanıcı
4 Tem 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
www.gizemtanis.com
Hoş Geldinnn.. :D Ben de Hoş geldim herhalde çünkü bende yeni katılanlardanım :D.Aslında pek de yeni sayılmam :)Begenerek Takip ediyordum bu siteyi(yaklasık 2,5-3 yıl felan oluyor).Ama üye olmak aklıma gelmemişti :D.Çok çok çok teşekkür ediyorum bu sitede emegi geçen herkese..Muazzam bi site olmus.Emeğinize sağlık ::)

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
şey acaba bende yeniden gelmiş gibi yapsam yeniden hoş geldin deseniz olur mu  ::)
:):)

S

sarasara

Kullanıcı
6 Tem 2011
En iyi cevaplar
0
0
Istanbul
Herkese merhaba, bu guzel siteye az once katildim.Cekim yasasina cok inaniyorum.Bazi konularda halen zorlanmakla birlikte olumlu dusuncenin cok buyuk yardimi oldugundan eminim.Sevgili arkadaslar hepimizin dileklerinin en kisa zamanda gerceklesmesi dilegiyle..hoscakalin diyorum. Sevgiler.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Toplu bir selamlama yapayım bende,kusur kalmayayım
Hepiniz HOŞGELDİNİZ ;)

Y

yeşilyineyeşil

Kullanıcı
14 Tem 2011
En iyi cevaplar
0
0
İZMİR
merhaba :) bende yeni katılanlardanım .

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili gençler:)
Topluca selam vererek hepinize hoşgeldiniz demek istiyorum...
Gerçekten kaliteli güzel bir ortamdasınız...Bunun garantisini kendi adıma ben veriyorum...
İyi sohbetler.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hepiniz hoş geldiniz, safhalar getirdiniz  :) 

Büyük kazanımlarım oldu bu site sayesinde  :) Dilerim sizlerede faydalı olur. Tekrar hoş geliniz  :)