merhaba

• Konbuyu başlatan erdalordu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde erdalordu tarafından oluşturulan merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,737 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı merhaba
Konbuyu başlatan erdalordu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
E

erdalordu

Kullanıcı
31 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
turkiye
slm arkadaşlar,benim ismim erdal. Bu sitenin gerçekten içeriği çok iyi. Ben özellikle kişisel başarı öykülerini takip ediyorum ,Beni iyi şeyler yapma konusunda motive ediyor, Sizlerinde benimle aynı görüşte olduğuna eminim. ek olarak benim ilgi alanlarımda biriside İNGİLİZCE, bunu kendim için zorumlu değilde hoşuma giden bir uğraş olarak görüyorum ve gerçekten en iyisin öğrenmek ,konuşmak istiyorum ,sanıyorum eğer içiniz de benim gibi idealist arkadaşlar varsa tabiki onlardada böle düşünüyorlardır :) ,ama tek başıma bir yere kadar insan kendini geliştirebiliyor, insanların birbiryle daha çok fikir alıi-verişi içinde bulunmasın buna daha çok olanak sağlıyacaktır.evet arkadaşlar benim gibi ingilizceye gönül vermiş kişileri karşılıklı fikir edinme ,konuşma yeteneğini geliştirmek için benimle iletişime geçmelerini istiyorum .teşekkürederim..

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Öncelikle hoşgeldin..Ben de İngilizce konusunda aynı fikirdeyim hani derler ya karşımdakını anlıyorum ama konuşamıyorum :) aynı sorun bende de var kelime dağırcığım fena değildir iş cümle kurmaya gelince aynı sey geçerli olmuyor :)

G

GLSM

Kullanıcı
1 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
bende sizinle aygı görüşteyim diksoyon kursları hakkında bilgi ararken buldum bu siteyi ve ingilizce öğrenmek benim en büyük hedefim  öğrenmeyi çok istiyorum bana da yardımcı olurmusunuz

E

erdalordu

Kullanıcı
31 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
turkiye
merhaba akadaşlar ,ingilizce bildiğiniz gibi çok nankör bir dil, çok fazla öz veri istiyor. kelime bilginizi sürekli güncel tutmalısınız .bunu gerçekleştirmek içinde ingilizce konuşmayı günlük hayatımıza indirgemeliyiz .tabi bu söylemekle olmuyor ,bunun için ne vakit var nede fırsat. arkadaşlar benim bir hayalım var;bir sohbet ekibi kurmak istiyorum .peki bu nasıl olacak. gönüllü ve bu işi gerçekten ciddiye alan arkadaşlarla günlük olarak skype veya msn uzerende ingilizce sohbet(başlangıçta en alt seviyede) gerçekleştirmek istiyorum ne kadar çok kişi olursa karşılıklı bilgi aktarımı oladar çok olucaktır ilgilenen arkaşlar cevap yazarsa sevinirim

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
hoşgeldin...umarım ingilizce konusunda kendini daha fazla geliştirme fırsatı bulursun. :)

C

cool_ice45

Kullanıcı
13 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
1
İzmir
Hoşgeldin... Sohbet ekibi düşüncen kulağa hoş geliyo eğer o ekip oluşursa ben varım  ;)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
erdalordu' Alıntı:
merhaba akadaşlar ,ingilizce bildiğiniz gibi çok nankör bir dil, çok fazla öz veri istiyor. kelime bilginizi sürekli güncel tutmalısınız .bunu gerçekleştirmek içinde ingilizce konuşmayı günlük hayatımıza indirgemeliyiz .tabi bu söylemekle olmuyor ,bunun için ne vakit var nede fırsat. arkadaşlar benim bir hayalım var;bir sohbet ekibi kurmak istiyorum .peki bu nasıl olacak. gönüllü ve bu işi gerçekten ciddiye alan arkadaşlarla günlük olarak skype veya msn uzerende ingilizce sohbet(başlangıçta en alt seviyede) gerçekleştirmek istiyorum ne kadar çok kişi olursa karşılıklı bilgi aktarımı oladar çok olucaktır ilgilenen arkaşlar cevap yazarsa sevinirim
Gerçekten güzel düşünmüşsün bende  şöyle düşündüm skype, msn yerine bu sitede  konuşşak yada kelimeler paylaşşsak daha güzel olmaz mı..Çünkü ben msn ve skype ortamına pek güvenemiyorum..En azından burdan paylaşıp konuşsak  ilgilenen herkes katılmış olur

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
bencede, öle bir bölüm açabilirsiniz.