hoşgeldin kuğu. önce hangi konuda geliştirmek istediğini bulmakla başlayabilirsin. konuyu küçültürsen çözümü bulmakta daha kolay olur. kendimi geliştirmek istiyorum demen çok güzel yolumuz uzun, kendini daha iyiye ulaştırmak için çaba harcayan insanlara ihtiyacı var ülkemizin bu yolda kararlılığını kaybetmemeni dilerim. hayatında başarılar.
@Yadois arkadaşımın dediklerine katılıyorum.Yinede kararsızlık yaşıyorsan somut olarak ilk iş kitaplardan başlayabilirsin.Mesela Mümin Sekman'ın tüm kitaplarını oku derim,mutlaka faydası olacaktır.Yeter ki değişime,gelişime,yeniliğe açık ol,iste Ayrıca hergün mutlaka yeni birşeyler öğrenmeye çalış,sevdiğin sözleri ezberine al ve düzenli olarak sitemizi ziyaret et Emin ol buradan çok şey öğreneceksin
Hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için galiba işe okuyarak başlamalıyım ben de biraz çekingenlik ve kararsızlık var umarım bunu sizlerin yardımıyla aşarım
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.