MERHABA

• Konbuyu başlatan alone_angel
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde alone_angel tarafından oluşturulan MERHABA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,315 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı MERHABA
Konbuyu başlatan alone_angel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan vega
A

alone_angel

Kullanıcı
1 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben İSTANBUL'dan Ayşe aranıza yeni katıldım.Herkese iyi forumlar dilerim!

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aramıza  hoşgeldin Ayşecim ;)
Keyifli paylaşımlar

M

m.emin

Kullanıcı
22 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
mehaba ayşe ben de yeni katıldım bu yüzden ilk olarak sana merhaba demek istedim

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin Ayşe ;)

m.emin' Alıntı:
mehaba ayşe ben de yeni katıldım bu yüzden ilk olarak sana merhaba demek istedim
Ayşe değilim ama;
sanada merhaba,hoşgeldin :)

E

ese13

Kullanıcı
23 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
herkese en içten,en sıcak bir ses tonumla merhabaa demek istiyorum:) harika bir site bütün emek verenleri tebrik ediyorum.kendimden herşeyi bu sitede buldum.site tesadüfen googleda karşıma çıktı.bilgisayar başından kalkmam gerekirken 1sa25dk dır çıkamıyrm siteden ve her girdiğimde kopamıyacağım büyük ihtimalle :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
ese13' Alıntı:
herkese en içten,en sıcak bir ses tonumla merhabaa demek istiyorum:) harika bir site bütün emek verenleri tebrik ediyorum.kendimden herşeyi bu sitede buldum.site tesadüfen googleda karşıma çıktı.bilgisayar başından kalkmam gerekirken 1sa25dk dır çıkamıyrm siteden ve her girdiğimde kopamıyacağım büyük ihtimalle :)
Aramıza hoşgeldin @ese13 ;)
Keyifli paylaşımlarını bekliyoruz

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
ese13' Alıntı:
Hoşgeldiniz...