merhaba

• Konbuyu başlatan SedatEE
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde SedatEE tarafından oluşturulan merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,676 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı merhaba
Konbuyu başlatan SedatEE
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Harun
S

SedatEE

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Istanbul
selamlar herkese.. siteyi aylardır takip ediyorum ve en çok zamanımı harcadığım site bu. ilgiyle takip ediyorum yazıları ve siteye birşeyler yazmakta bugune nasip oldu... pozitif dusunce sistemine sonuna kadar inanan bir insan olarak bu sistem uzerinden insanları kullanmayı kendilerine iş edinmiş insanlardan nefret eden pozitif ama saf olmayan bir insanım.. hayatında kitap okumamış insanlar sır kitabını okudular.hayatlarında hep pozitif dusunceye yer olan insanlar birden bu kitapları okumaya başladılar ve onlar negatif olguya saplandılar. 10 milyon doların olcağını soler kitap önce ortalarda hemen olmaz beklemen lazım der kitap sonunda olmasada vazgeçme der .. diğer kitabı alırsın yeni bir kitaptır o da sana bu olayı başka bir çerçeveden anlatır iyice kapılırsın derinlerine inersin sonra bir bakmışssın sende felsefe adamı olmuşsun herşeye olumlu olmaya başlamışsın ... cebinde para yoktur dusunce gücünle bir ev almaya çalışırsın ehliyetin yoktur mercedes hayali kurarsın.. kız arkaaşın aldatır anlamazsın bile sorunu kendinde arar sonra pozitif dusunceye sarılırsın hemen.. ya sonra bu gidişat nereye göturur seni? ....
bu gidişatı konuşmak adına buraya bişeler yazmak istedim.. yapılan onca şey ne kadar doğru ne kadar yanlış.. hangi kitaplar neyi anlatır.
e=mc2 bunun uzerinden zengin olan insanlar ben ve sizler. sana 2 ay sonra 20 milyon doların olcak desem ama gel bana 20 lira ver desem ve senin gibi 1 milyon adet insanı çağırsam yanıma kim zengin olur? ben . sende pozitif dusunceyle dersin ki adam haketti :)))

G

gökteki yıldız

Kullanıcı
13 May 2009
En iyi cevaplar
0
0
Antalya
Güzel bir giriş yaptın yazın için teşekürler  ;)hoşgeldin

S

SedatEE

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Istanbul
kısa demek istediğim şey şu harun kardeşim..  benim kitabım eylul ayında amerika ingiltere turkiye ve birçok ulkede satışa çıkacak. kitabmın adı 1 ayda 10 milyon dolar kazandıran düşünce gücü.. kitabım milyonlarca insana hitab edecek.. ve milyonlarca insanda satın alıcak bu kitabı..çunku birincisi kitabın adı gel beni al diyor değil mi? kitabın fiyatı 20 dolar olucak .. turkiyedeki kuru bilmiyorum şuanda ama heralde yaklaşık 23 tl falan olur bilemiyorum yalan olmasın.. sadece turkiyede bu kitabı 30bin kişi satın alsa ilk 3 haftada diğer ulkelerdende aynı sayı olsa hesabını yap. 1 ay sonunda ben yani yazar zengin olucak. sen değil.
şimbi biras anlatabildim mi? hep guzel şeylerden pozitif yönlerden bahsediyoruz forumlarda olsun dost muhabbetlerinde olsun.. çunku bize kitaplarda ve konferanslarda öğretilen şey budur. pozitif ol. kitabın kaç para olduğunu irdeleme veya konferansa kaç para verdiğinin bi önemi yok . benim demek istediğim şey hayal kurmak veya pozitif olmak bu kadar pahalı olmamalı. ben sana 1 saat konferan weririrm senden de 800 dolarını alırım.. bu 800 doların hesabını ilkte yaparsın ama meraktan gelirsin seminere. çunku konu 1 ayda 10 milyon dolar kazanmak. ve 1 saat boyunca sana hikayeler anlatırım sana başarabilceğini söylerim ve sende kendini ona şartlarsın kısaca seni çok rahat ikna ederim. ve 1 saat sonunda ikna olduktan sonra verdiğin 800 doların hesabını yapmaz bir diğer seminerimede katılmak için can atarsın...
ustune 5 tane de kitap çıkartırım ..
herkeste bu kitapları okur ve yazılanları kimse yargılamaz. çunku hep pozitiflik wardır kitapta ve ikna edici yunus emre alıntıları veya eski bilgelerin sözleri. sende inanırsın :)
gelmek istediğim sonuç şu. bu işlerin sizcede artık afedersiniz ama b.ku çıkmadımı??? hangi kitabı okumalıyız veya kimin sözune inanmalıyız sizce?

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Hahah doğru anlatmışsın.

Bence sadece fikir almak amacıyla okunabilir ama öyle semineriydi, falan gereği yok. Geliş geliş nereye kadar kardeşim. Bildiğin gibi yaşa gitsin yahu. Kime göre neye göre gelişiyorum. Başkalarının doğruları her zaman doğrumudur ki.