S
SedatEE
Kullanıcı
selamlar herkese.. siteyi aylardır takip ediyorum ve en çok zamanımı harcadığım site bu. ilgiyle takip ediyorum yazıları ve siteye birşeyler yazmakta bugune nasip oldu... pozitif dusunce sistemine sonuna kadar inanan bir insan olarak bu sistem uzerinden insanları kullanmayı kendilerine iş edinmiş insanlardan nefret eden pozitif ama saf olmayan bir insanım.. hayatında kitap okumamış insanlar sır kitabını okudular.hayatlarında hep pozitif dusunceye yer olan insanlar birden bu kitapları okumaya başladılar ve onlar negatif olguya saplandılar. 10 milyon doların olcağını soler kitap önce ortalarda hemen olmaz beklemen lazım der kitap sonunda olmasada vazgeçme der .. diğer kitabı alırsın yeni bir kitaptır o da sana bu olayı başka bir çerçeveden anlatır iyice kapılırsın derinlerine inersin sonra bir bakmışssın sende felsefe adamı olmuşsun herşeye olumlu olmaya başlamışsın ... cebinde para yoktur dusunce gücünle bir ev almaya çalışırsın ehliyetin yoktur mercedes hayali kurarsın.. kız arkaaşın aldatır anlamazsın bile sorunu kendinde arar sonra pozitif dusunceye sarılırsın hemen.. ya sonra bu gidişat nereye göturur seni? ....
bu gidişatı konuşmak adına buraya bişeler yazmak istedim.. yapılan onca şey ne kadar doğru ne kadar yanlış.. hangi kitaplar neyi anlatır.
e=mc2 bunun uzerinden zengin olan insanlar ben ve sizler. sana 2 ay sonra 20 milyon doların olcak desem ama gel bana 20 lira ver desem ve senin gibi 1 milyon adet insanı çağırsam yanıma kim zengin olur? ben . sende pozitif dusunceyle dersin ki adam haketti ))
bu gidişatı konuşmak adına buraya bişeler yazmak istedim.. yapılan onca şey ne kadar doğru ne kadar yanlış.. hangi kitaplar neyi anlatır.
e=mc2 bunun uzerinden zengin olan insanlar ben ve sizler. sana 2 ay sonra 20 milyon doların olcak desem ama gel bana 20 lira ver desem ve senin gibi 1 milyon adet insanı çağırsam yanıma kim zengin olur? ben . sende pozitif dusunceyle dersin ki adam haketti ))