merhaba

• Konbuyu başlatan meltem12
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde meltem12 tarafından oluşturulan merhaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,832 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı merhaba
Konbuyu başlatan meltem12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan superisi23
M

meltem12

Kullanıcı
8 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
hamburg
ben yeni uye oldum bu bolumu gorunce ne zamandir aklimd aolan biseyi danisaiym istedim sizlere.
Ben 40 yasima giriyorum benden gecti artik keske gencken biri bana yardimci olsaydi ama 3 yasinda bi oglum var zaman su gibi akip gidiyo bi bakicam 12 yasina gelmis bu yaslardada birileri ornek alinmak istenir sizden istegim kendinizin okudugu basarili insanlarin hayatlari ile ilgili kitaplarin adiini vermeniz ogluma tavsiye edene kadar bende hobi icin okumus olurum bi kac tane okumusumdur ama simdi ciddi olarak incelemek icin liste istiyorum sizlerden boyle bilgisi olan varsa tesekkur ederim

M

mehmetd

Kullanıcı
23 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
merhaba
Ben size bu site de tanıtımıda yaptığım aşağıda belirtdiğim kitapları önemle  tavsiye ediyorum.İyi günler dileklerimle.
  Muhammed BOZDAĞ  Timaş Yayınları
  1- Düşün ve Başar
  2- Ruhsal Zeka
  3- İstemenin Esrarı
  4- Sonsuzluk Yolculuğu

6

61osman

Kullanıcı
28 Şub 2007
En iyi cevaplar
0
0
bursa
yeni üye oldum.herkese merhabalar,başarı öyküleri makaleleri yazarmısız?
iyi çalışmalar.........

E

etki84

Kullanıcı
10 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
uşak
oktay sinanoğlunun bye bye türkçe gerçekten güzel tavsiye ederim...

superisi23

superisi23

Kullanıcı
30 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Aramıza hoş geldiniz meltem 12. Bende yeni üyeyim.Okumayı çok severim.Bende size bazı kitaplar önerebilirim.
1- Çocukluktan evliliğe ruh sağlığımız(Yusuf Karaçay)
2-Kedine gel derin adam (ömer sevinçgül)
3-Üzüntüsüz yaşamak sanatı(Dale Carnegie)
4- Ve özellikle en önemlisi GENÇ BEYİN adlı aylık kişisel gelişim dergisi çok  çok güzel
İyi okurlar sevgiler..