Merhaba (yeni üye kaydı) :)

• Konbuyu başlatan turkgenci
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde turkgenci tarafından oluşturulan Merhaba (yeni üye kaydı) :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,335 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı Merhaba (yeni üye kaydı) :)
Konbuyu başlatan turkgenci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Codex
T

turkgenci

Kullanıcı
8 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Merhaba, sayın forum sakinleri. 3 dakika kadar bir süre önce aranıza katılmış bulunuyorum. Google 'a yazdığım bir kaç kelime ile tesadüfen burayı "http://www.kendinigelistir.com"  keşfettim. 3-4 anket doldurdum, 1-2 yazı okudum ve farklı geldi bana. Sonuç olarak üyelik kaydımı mail adresime gelen aktivasyon ile başarılı bir şekilde sonuçlandırdım. Buralardayım ilgimi çeken paylaşımlar olduğu sürece. İlgimi çekmeyen zaman kaybıdır(canlı-cansız, maddi-manevi) Herkese iyi geceler tatlı forumlar. :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Selam Türkiyeli Turk genci..İlgini çekebildiysek ne mutlu bize :)
Zamanın hedefine uygun olarak doğru değerlendirilmesini çok önemsiyor,eğlenirken eğlendirmek...
Aynı zamanda da eğitici-öğretici olmak istiyoruz.
Evet doğru adrestesin http://www.kendinigelistir.com'da ...
Hoşgeldin aramıza.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Seviyeli ve geliştiren bir ortamdasın
Hoşgeldin ;)

T

turkgenci

Kullanıcı
8 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
crt' Alıntı:
Selam Türkiyeli Turk genci..İlgini çekebildiysek ne mutlu bize :)
Zamanın hedefine uygun olarak doğru değerlendirilmesini çok önemsiyor,eğlenirken eğlendirmek...
Aynı zamanda da eğitici-öğretici olmak istiyoruz.
Evet doğru adrestesin http://www.kendinigelistir.com'da ...
Hoşgeldin aramıza.
Merhaba, sayın yönlendiri öncelikle ben Türkiyeli değilim bu kelimeyi sevmediğimi belirtmek istiyorum. Ben Türk milletindenim. Türkiyeli kelimesi bana bazı kelimelerin yerine dayatılmış bir tanımlama olarak geliyor ve birçok insana böyle gelmektedir. Malum çoğu internet sitelerinde kullanıcı adı alırken Türkçe karakter kullanılmıyor o yüzden Turkgenci olarak aldım kullanıcı adımı. Mesajımı cevaplayarak ilginin kaybolmadığı bir forumda olduğumu hissettirdiniz teşekkür ederim. Hoşbulduk. :)

T

turkgenci

Kullanıcı
8 Eyl 2011
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Ebru' Alıntı:
Seviyeli ve geliştiren bir ortamdasın
Hoşgeldin ;)
"Seviye" demişsiniz ve benim aklıma bir şey geldi onu buradan belirtmek istiyorum. Ben ilk mesajımda yazdığım gibi siteyi anket veya testler aracılığıyla buldum. Profil düzenlemesinde ruh hali bölümüne bu tip testlerden hazırlanıp oraya koyarak ve samimi olarak çözdükten sonra  profildeki ruh halinin daha bilimsel bir şekilde ortaya koyulması sağlanabilir. Şuan ki ruh hali seçmeli seçenekler arasından insanın kendisini olduğu gibi değil göstermek istediği şekilde tanıtıyor. Mesela ben iyidir iyi yazmışsım bana uygun olan ruh hali seçenekler arasında yoktu ondan böyle oldu :) Seviyeli ve geliştiren bir ortamda bu geliştirme yapılabilir.(sadece bir öneri)
Teşekkür ederim. Hoşbulduk.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
turkgenci' Alıntı:
Merhaba, sayın yönlendiri öncelikle ben Türkiyeli değilim bu kelimeyi sevmediğimi belirtmek istiyorum. Ben Türk milletindenim. Türkiyeli kelimesi bana bazı kelimelerin yerine dayatılmış bir tanımlama olarak geliyor ve birçok insana böyle gelmektedir. Malum çoğu internet sitelerinde kullanıcı adı alırken Türkçe karakter kullanılmıyor o yüzden Turkgenci olarak aldım kullanıcı adımı. Mesajımı cevaplayarak ilginin kaybolmadığı bir forumda olduğumu hissettirdiniz teşekkür ederim. Hoşbulduk. :)
Sevgili Türk Genci...
Türkiyeli Türk Genci derken amacımız bütünleyici olmaktı ama ..
Düşüncelerine saygı duyuyorum ..Tabikide kendince haklı gerekçekerin olabir...
Forumda  paylaşacağın yorumlarınla seni daha iyi tanıma olanağı bulabileceğimize inanıyor...
Biz teşekkür ediyoruz.

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Hoşgeldin , senin de paylaşımlarını bekliyoruz :)

A

ASİ-03

Kullanıcı
26 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
YAZILANLARI OKUYORUM HOŞGELDİN DİYEN YOK MU BANADA?BENDE YENİ ÜYEYİM VE GERCEKTEN BURADA PAYLAŞILANLARI ÇOK BEĞENİYORUM,İNSANA DEĞER KATIYOR..