merhaba arkadaşlar

• Konbuyu başlatan muhasebeci_murat
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yeni Katılanlar kategorisinde muhasebeci_murat tarafından oluşturulan merhaba arkadaşlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,195 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yeni Katılanlar
Konu Başlığı merhaba arkadaşlar
Konbuyu başlatan muhasebeci_murat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mzcamgoz
M

muhasebeci_murat

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
ISPARTA
merhaba arkadaşlar sizlerle bir kaç problemimi paylaşmak istiyorum beraber çözmek için sizlerden öneriler bekliyorum. karşılıklı menfaatlere dayalı bi yaşayışa dönmüş etrafımdakiler yaralarıma merhem olmadı açıkcası öncellikle bu süreçte beni yalnız bırakmayacak arkadaşlara ihtiyacım var...sıkılıp takma kafana demeyecek benle çözüm aryacak arkadaşlar...sorunum öncelikle şu ben 28 yaşında serbest muhasebe bürosunda harçlıkla çalışan biriyim ilçeden şehire gelerek hergün iş deneyimi ve az buçukta harçlığımı çıkartmaya çalışan biriyim ve örgün olup maliye 8. sınıof öğrenciyim 2 dersim kaldı....birinci problem 2 dersim kalamsına rağmen artık bitirmem gerektiğinin bilincinde biri olarak oturup ders çalışamam..isteyipde açlışamıyorum sıkılıyorum sosyal yaşantım yoktur arkadaş çevrem konuştuğum dertleştiğim insanlar hayatın belli aşamalarını tammaladıkları için açıkcası yardımcı olmuyorlar...iş çıkışı yabancı dil kursuna gidiyorum ama orda durum aynı sosyalleşelim diye gittim ama orda da gruplaşmalar olmuş..herkes farklı aleminde bahtsız bedevi hesabı ordada umduğumu bulamadım...kız arkadaşım nişanlım sözlüm hiçbiri yok..bunun eksikliğinide çok çekiyorum....ve ben bu monotonluktan bıktım...hayatın neşeli kısmını görmek istiyorum....bu sorunlar yüzünden özgüvenimi kaybettim.. karar veremiyorum nasıl nerden başlayayım diye ...bu konua acil yardım bekliyorum...soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Murat:)
Artık belli olgunluğa erişmiş bilinçli bir kişi olduğun belli...
Sosyalleşmekten kastın nedir ? Nasıl bir ortamda büyüdün ? Örneğin kent ile küçük yerlerde yaşamak bile farklı oluyor...
Teorik ve pratik eğitimler veren kurslara gitmek,dil öğrenmek tabiki  güzel ama aktifleştirebileceğin belli bir hedefin olacak
diye düşünüyorum...
Zaman zaman bulunduğumuz ortamda pek çoğumuz uyum zorluğu çekiyoruz...
En iyi yaptığın iş ne ise o alanda yoğunlaşmalısın...Önce geçemediğin o derslerini vermen gerekiyor...
Bazıları doğuştan şanslıdır hazıra konar..Kimi de istediği noktaya tırnaklarıyla emek emek gelir ...
Çok şey benim içinde hiç kolay olmadı ,hala koşullarımı zorluyorum...İdeallerdir yaşamı anlamlı kılan...
  Yılgınlığa düşmeden yoluna devam diyorum...İşte o zaman başaracaksın..

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İlk önerim siteyi düzenli takip etmen ve anlaman..Buradan herkes çok şey öğreniyor.Zaten sitedeki insanların belli bir seviyesi var.İlk yardımı almışsın bile değerli üyemizden  ;)
Sakin ve özgüven dolu kalmak dileğiyle...

M

muhasebeci_murat

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
ISPARTA
sevgili crt,
sosyalleşmekten insanlarla çabuk kaynaşamamam ortamda suskun durmam ilgili ve bilgili olduğum bir konu hakkında yorum yapmaktan çekinmem acaba gülerlermi yanlışmı anlaşılırım düşüncesi yani bie özgüven enerji kaybı...nasıl bir ortamda yetiştim baba mesleğinden dolayı türkiyenin çeşitli yerlerinde bulundum ilk başları ilçeler sonrasın da büyükşehir ama benim büyük şehirde açılmam çok geç oldu...19-20yaşlarına tekamül ediyor...okul derslerini vermem gerektiğini çok iyi biliyorum yanlız ders çalışamıyorum kafamdaki sıkıntılar yüzünden benim neden arkadaşım olmuyor neden duygusal ilişkim olmuyor..neden sosyal ortamlarda suskun kalıyorum...

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Peki size bir sorum olacaka.Babanla çocukluğunda aran nasıldı? Aranızdaki iletişimi soruyorum...Çekindiğin,ayıp ve yasaklar nelerdi?