M
muhasebeci_murat
Kullanıcı
merhaba arkadaşlar sizlerle bir kaç problemimi paylaşmak istiyorum beraber çözmek için sizlerden öneriler bekliyorum. karşılıklı menfaatlere dayalı bi yaşayışa dönmüş etrafımdakiler yaralarıma merhem olmadı açıkcası öncellikle bu süreçte beni yalnız bırakmayacak arkadaşlara ihtiyacım var...sıkılıp takma kafana demeyecek benle çözüm aryacak arkadaşlar...sorunum öncelikle şu ben 28 yaşında serbest muhasebe bürosunda harçlıkla çalışan biriyim ilçeden şehire gelerek hergün iş deneyimi ve az buçukta harçlığımı çıkartmaya çalışan biriyim ve örgün olup maliye 8. sınıof öğrenciyim 2 dersim kaldı....birinci problem 2 dersim kalamsına rağmen artık bitirmem gerektiğinin bilincinde biri olarak oturup ders çalışamam..isteyipde açlışamıyorum sıkılıyorum sosyal yaşantım yoktur arkadaş çevrem konuştuğum dertleştiğim insanlar hayatın belli aşamalarını tammaladıkları için açıkcası yardımcı olmuyorlar...iş çıkışı yabancı dil kursuna gidiyorum ama orda durum aynı sosyalleşelim diye gittim ama orda da gruplaşmalar olmuş..herkes farklı aleminde bahtsız bedevi hesabı ordada umduğumu bulamadım...kız arkadaşım nişanlım sözlüm hiçbiri yok..bunun eksikliğinide çok çekiyorum....ve ben bu monotonluktan bıktım...hayatın neşeli kısmını görmek istiyorum....bu sorunlar yüzünden özgüvenimi kaybettim.. karar veremiyorum nasıl nerden başlayayım diye ...bu konua acil yardım bekliyorum...soru sormak isteyen varsa cevaplayabilirim...