Merak ediyorum

• Konbuyu başlatan manas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde manas tarafından oluşturulan Merak ediyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,817 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı Merak ediyorum
Konbuyu başlatan manas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zynep
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Merak ediyorum arkadaşlar yazdığımız mesajları daha sonra silme yada değiştirme imkanımız yok mu bu sitede?
Bir de online olduğumuzun görünmesini engelleyebilir miyiz?
Ben neden ruh halimi değiştiremiyorum bilgisyarımla mı ilgili sorun?

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
manas' Alıntı:
Merak ediyorum arkadaşlar yazdığımız mesajları daha sonra silme yada değiştirme imkanımız yok mu bu sitede?
Hayır yok mesaj düzenleme zaman ayarlı mesajı attıktan belli bir zaman sonra düzenleme imkanınız yok efendim.

manas' Alıntı:
Bir de online olduğumuzun görünmesini engelleyebilir miyiz?
Bunu Engelleyebilirsiniz profilinizden üyelik ayarları/Diğer üyeler çevrimiçi durumunuzu görebilsin mi? kısmının karşısındaki kutucuktaki işareti kaldırırsanız diğer üyeler online durumunuzu görmez.

manas' Alıntı:
Ben neden ruh halimi değiştiremiyorum bilgisyarımla mı ilgili sorun?
Aslında oda profilden değişir pc de bir problem var ise hangi ruh halini istiyorsanız.
Buraya yazın düzenleyeyim.

Teşekkürler.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Şöyle karışık bir şeyler düşünmüştüm ruh hali olarak :)
Bence mesajın değiştirilebilir olması lazım, site bu konuda niye böyle düşünüyor?

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
2000 mesajdan sonra, silme, düzenleme, değiştirme hakkınız doğacaktır manas.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
manas' Alıntı:
Şöyle karışık bir şeyler düşünmüştüm ruh hali olarak :)
Bence mesajın değiştirilebilir olması lazım, site bu konuda niye böyle düşünüyor?
Bu konuda bazı üyelerimizin ne yazık ki, suistimaline uğradığımız için bu karar Yönetim tarafından alınmıştır.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bir ekleme; değiştirilmesini ya da düzeltilmesini istediğiniz mesajlarınızı Yöneticilere bildirdiğiniz takdirde gerekli düzenleme tarafımızdan yapılır.
Sanırım sizin renk/reklam sözcüklerini karıştırdığınız bir mesajınız var? Düzenlenmesini isterseniz bunu özel mesajla Yönetime bildirebilirsiniz. Teşekkürler.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Bu kazanılan bir hak ilginçmiş, sitenin tutumu farklı geldi bunun bir mantığı var mı? diyecektim mesajını okudum zynep. Teşekkürler arkadaşlar, en iyisi ben daha dikkatli olayım yazarken.

M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
sorun da o ben ruh hallerini açıp göremiyorum.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
:)
manas' Alıntı:
Bu kazanılan bir hak ilginçmiş, sitenin tutumu farklı geldi bunun bir mantığı var mı? diyecektim mesajını okudum zynep. Teşekkürler arkadaşlar, en iyisi ben daha dikkatli olayım yazarken.
Dikkatsizlik, dalgınlık hepimiz için geçerli manas. Görünen ufak tefek hatalar Yönetim tarafından düzeltilir zaten, ve üstte dediğim gibi silinmesini, değiştirilmesini istediğiniz mesajlar için Yönetime özel mesajla ulaşmanız yeterlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...