MAVİ ZUZAY

• Konbuyu başlatan cantuuu
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde cantuuu tarafından oluşturulan MAVİ ZUZAY başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,783 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı MAVİ ZUZAY
Konbuyu başlatan cantuuu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asukaki

Dünya düzeninden memnun musun?

• Hala iyi insanlar var

Kullanılan: 1 33.3%
  • Artık herşey çok daha kötü

Kullanılan: 0 0.0%
  • Şimdilik herşey yolunda ama geleceğimden endişe duyuyorum

• Alıp başımı gitmek istiyorum

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hiçbiri

• Kullanılan toplam oy
    3
C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır.

Burası MAVİ ZUZAY gezegeni nerede olduğunu söylemiyorum orayıda gidipte mahvetmeyin diye. Burayı sadece hak edenler yaşar… Yaşarken neler kaybediyoruz, hangi güzelikleri göremiyoruz bakın bakalım…

[ Fotoğrafların boyutu büyük olduğu için tek tek buraya yükleyemedim, fotoğrafları bu şekilde paylaşıp yazılarıma burada devam edeceğim]

Mavi zuzay 1 :

https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150146899732976.300086.784552975&l=2deee79a80

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çocuğuklarınızı hayvanat bahçesine götürün, burada hem farklı hayvanları görmüş olacak hem de onların yaşamlarını gözlemleyebilecektir. Çocuğunuzu sirke götürebilirsiniz, böylece çocuğunuz hayvanlarla insanların farklı şeyler yapabildiklerini görmüş olacaktır.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Hayvanı sevmek, aslında doğayı sevmek demektir. Doğa sevgisi de sırası ile nebatı ve hayvanı sevmek ile başlar. Tasavvuf bilimine kendi damgasını vurarak belirleyici rol oynayanlardan biri olan miskin Yunus, derviş Yunus, insanı şaşırtan yaklaşımını şöyle dile getirmiştir: “Yaratılmışı severiz Yaratan’dan ötürü.'' Bu ifade hayvan sevgisini de ortaya koyan anlamlı bir hatırlatmadır.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Sevgiyi yaşayabilen çocuk yaşadığı dünyayı doğasıyla, bitkisiyle, hayvanları ile bir bütün olarak algılayacak ve kabullenecek bu da onun hem birey olarak daha mutlu olmasına, hem de sosyal bir varlık olarak daha saygılı, daha verici olmasına yardımcı olacaktır.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Amacım ne diye merak edenlere;

İnsanın bütün varlıklara ve ekolojik bütüne saygı duyduğu; var oluşunun doğa üzerindeki etkisini bilerek yaşadığı ve sonucunda, doğanın korunmasını gerektirmeyecek bir yaşam tarzını benimsediği bir dünyaya ulaşmak.

Ben bunları kaybetmek istemiyorum :'(

http://www.youtube.com/watch?v=wSGJgcps5MQ#ws

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bugüne kadar hiç aç kalmadıysan,
hep aç kalanların ekmeğini yemiş olabilirsin.
Birilerini aşırı doyuran, birilerini de aç bırakan
bu zalim paylaşımın aşırı doyanları arasında kalma.
Dağıt! Nasılsa dağılacaksın......

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İlla facebookumu gerimi açim :) Resimler gerçekten çok güzel bakınca vay be dünyada ne güzel yerler var diyebiliyor insan. Herkes emekli olup bir hayal kurar bende doğa içinde yaşamayı. Ama günümüzde bazı şeyler o kadar zor ki her taraf parsellenmiş insanın yaşaması için kardeş gibi olan diğer bir insan seni tanımıyor parasız hiç bir şey yapımıyor gibi bu devirde. Videolar hele ki o son videoya bayıldım nasıl bir güzellik o :) Hakkımız yok böyle bir şeye aslında şu doğal yaşam parklarına daha çok önem verilmeli daha fazla ilgilenmeli diye düşünüyorum. Her ne kadar doğada yaşayan hayvanları koruma altına almaya çalışsakta zaten bir şekilde onu vahşi ortamından kopardığımızdan ister istemez kurtaralım derken daha beter bir hal alıyor. Bunun için doğal yaşam parklarına daha çok önem verilmeli ki ülkemizde de çok yapılmalı.
"Vize pasaport lazım mı ? Cantuuu "  ;)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
İlla facebookumu gerimi açim :) Resimler gerçekten çok güzel bakınca vay be dünyada ne güzel yerler var diyebiliyor insan. Herkes emekli olup bir hayal kurar bende doğa içinde yaşamayı. Ama günümüzde bazı şeyler o kadar zor ki her taraf parsellenmiş insanın yaşaması için kardeş gibi olan diğer bir insan seni tanımıyor parasız hiç bir şey yapımıyor gibi bu devirde. Videolar hele ki o son videoya bayıldım nasıl bir güzellik o :) Hakkımız yok böyle bir şeye aslında şu doğal yaşam parklarına daha çok önem verilmeli daha fazla ilgilenmeli diye düşünüyorum. Her ne kadar doğada yaşayan hayvanları koruma altına almaya çalışsakta zaten bir şekilde onu vahşi ortamından kopardığımızdan ister istemez kurtaralım derken daha beter bir hal alıyor. Bunun için doğal yaşam parklarına daha çok önem verilmeli ki ülkemizde de çok yapılmalı.
"Vize pasaport lazım mı ? Cantuuu "  ;)
Asukaki :^)

O hesap açılmadanda bakılabilir ;) herkese açık bir paylaşım.

Vize pasaport mo o ne ki dünyevi işlere orada yer yok :) . Burada ki insanlar karşılık beklemeden sevgilerini paylaşmaya hazırlar ;)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
İyi o vakit ben gelmek istiyorum  ;) şuraya bak yaa şurada otur güneşin doğuşunu izle  ::)

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Burada baharı bizim kadar onlarda hak ederek yaşar. Saygı var burada bencillik yok.​

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
İçini yansıtmışsınn.. Hairkaydı hepsi baştan sona baktım içeriklere

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Benim şıkkımı kim işaretliyor yahu ben alıp gidim başımı sizin ne işiniz var :D
Ayrıca cantuuu bir şeyi öğrenmiş oldum soracam sana :p mavi zuzayı çalcam :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
cantuuu' Alıntı:
Bir insan ömrünü neye vermeli???
Öyle ya da böyle bir şekilde gelip geçiyor ömür,
Doğru adım atabilmeli ileriyi düşünebilmeli... ve gelip giderken bir İZ bırakabilmeli insan.... Boşa yaşamamalı

Tubacım çok güzeldi...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
Benim şıkkımı kim işaretliyor yahu ben alıp gidim başımı sizin ne işiniz var :D
Ayrıca cantuuu bir şeyi öğrenmiş oldum soracam sana :p mavi zuzayı çalcam :D
Mavi zuZay zaten iyilerin : D çok bencilsin Asukaki  baş benim başım alıp gitme özgürlüğüm var  8) 

crt' Alıntı:
cantuuu' Alıntı:
Bir insan ömrünü neye vermeli???
Öyle ya da böyle bir şekilde gelip geçiyor ömür,
Doğru adım atabilmeli ileriyi düşünebilmeli... ve gelip giderken bir İZ bırakabilmeli insan.... Boşa yaşamamalı

Tubacım çok güzeldi...

Teşekkür ederim ablacım  ::)