ben bu sene mat bölümünü kazandım.kendimi geliştirmek için ne yapmam gerekir.öğretmenlik düşünmüyorum.başka nerelerde çalışabilirim.başka yerde çalışma şansım nedir.yardımlarınızı bekliyorum...
ben bu sene mat bölümünü kazandım.kendimi geliştirmek için ne yapmam gerekir.öğretmenlik düşünmüyorum.başka nerelerde çalışabilirim.başka yerde çalışma şansım nedir.yardımlarınızı bekliyorum...
Öncelikle kendinizi geliştirmek için yapmanız gerekeni zaten yapmaya başlamışsınız, Sitemize üye olmuşsunuz. Bu çatı altında paylaşımları takip etmeniz halinde yaşamınızda pek çok olumlu değişiklik oldacağını farkedebilirsiniz. Yine Sitemizde paylaşaılan ve tanıtılan Kişisel Gelişim kitapları yol gösterici olacaktır kuşkusuz. Matematik Bölümü'nü kazandığınız için tebrik ederim. Bizlere sormanızdan yola çıkarak; sanırım tesadüfen ve pek araştırma yapmadan puan sistemi ile bu bölüme girmeye hak kazandınız? Açıkcası çevremde bu bölümden mezun kişiler genellikle öğretmenliği tercih etmiş durumdalar, ancak bu bölüm mezunu işadamı olan yakınlarımda var, ve hesap yetenekleri çok iyi olduğu için bu bölüm kendilerine bir artı kazandırmış durumda. Aynı şekilde bu bölümden mezun muhasebeci tanıdıklarımda var. Öğretmenlik istenmiyorsanız, 4 senelik eğitim sürecinde, daha olgunlaşacak, bölümünüzü tanıyacak ve neleri yapabileceğinize elbette kendiniz karar verebileceksiniz. Size başarılar dilerim.
üst düzey yönetici olarak çalışabiliyorlar sanırım. özellikle bankalarda ve finan sektöründe yönetici olarak çalışabilirsin. ama fikrimi sorarsan öğretmenlik tercih ederdim. çünkü bilgi paylaşıldıkça büyür.
üst düzey yönetici olarak çalışabiliyorlar sanırım. özellikle bankalarda ve finan sektöründe yönetici olarak çalışabilirsin. ama fikrimi sorarsan öğretmenlik tercih ederdim. çünkü bilgi paylaşıldıkça büyür.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.